5+1 hiba, amiket mindannyian elkövettünk a 20-as éveinkben – Rád is igaz?

Kerekes Vivien
Írta: ,

A húszas éveink alatt rengeteg új élményt tapasztalunk meg, és olyan szituációkban kell helyt állnunk, amilyenekkel addig nem találkoztunk. Az egyetemi évek, az első munkahelyek és párkapcsolatok pedig tökéletes terepként szolgálnak erre; és arra is, hogy elkövessünk rengeteg hibát. Az alábbiakat például mindannyian átéltük már - legtöbbször észrevétlenül, és csak utólag jöttünk rá, mit is csináltunk valójában.

Irigykedni kezdünk Kép forrása: beautheos.com

Minden ember más életútat jár be; egyesek már a kezdetektől fogva tudják, mit akarnak, és meg is valósítják a céljaikat. Másoknak időre van szükségük, hogy rájöjjenek, mire vágynak igazán.

Mégis, amikor azt látjuk, hogy valaki halad előre a ranglétrán, míg mi céltalanul, egy helyben toporgunk, akaratlanul is irigykedni kezdünk.

Irigyeljük a karrierjét, a bátorságát és talpraesettségét, magunkra pedig egyre mérgesebbek vagyunk.

Idővel persze rájövünk, hogy nincs két ugyanolyan ember, de legalább egyszer biztosan mindenki átéli ezt a szakaszt.

Baráti veszekedések Kép forrása: ironhoney.com

Amíg mindketten szingliként buliztatok, a legjobb barátnőddel elválaszthatatlanok voltatok.

Majdnem mindig együtt lógtatok, folyton cseteltetek, és ha volt egy hosszú hétvége, tuti, hogy együtt szervezetetek programot.

Előbb-utóbb viszont valamelyikőtök kapcsolatba kerül, és a pasijával kezd el több időt tölteni. Ha ez a valaki a barátnőd volt, szinte biztos, hogy megharagudtál rá, mert elhanyagolva érezted magad.

Sőt, akár olyan komoly vitáitok is lehetnek, amelyek után nagyon sokáig nem békültetek ki. Visszatekintve már megérted az ő helyzetét is, és kicsit sajnálod, ami történt köztetek.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!