5 egyszerű hétköznapi szokás, ami sokkal vonzóbbá varázsol

Póta Szilvia
Írta: ,
5 egyszerű hétköznapi szokás, ami sokkal vonzóbbá varázsol

Kép forrása: masonjarmoments.wordpress.com

Ha problémánk van a külsőnkkel, általában először a sminkünkön, vagy a ruhákon változtatunk, és a belső értékekről megfeledkezünk. Pedig a vonzalom nem kizárólag a külső megjelenésünk függvénye, a személyiségünk is komolyan befolyásolja azt. A pozitív hozzáállás, a magabiztos fellépés, és a kedves vidám természet szépítő erővel bír, ezért érdemes megfogadnod a most következő jó tanácsokat!

Figyelj a testbeszédre! Kép forrása: thechive.com

A nonverbális kommunikáció, vagyis a testbeszéd az élet szinte minden területén kiemelt jelentőséget élvez. Kifejezheted vele érzéseidet, gondolataidat, érdekesebbé, vagy izgalmasabbá teheted történeteidet!

A közvetlen szemkontaktus, a nyitott testbeszéd, a magabiztosságot sugárzó testtartás, és a mosoly szebbé, illetve vonzóbbá varázsolhat téged! Mosolyogj és nevess minél többet!

Az Emotion című tudományos folyóirat egyik cikke szerint a boldogság az egyik legvonzóbb női tulajdonság!

Légy kíváncsi!

A jó beszélgetőpartner egyben jó hallgatóság is, legfőbb ismérve, hogy odafigyel a másikra, és képes reagálni az elhangzottakra. Manapság egyre kevesebb időnk jut egymásra, melynek köszönhetően a jó beszélgetések egyre ritkább jelenséggé válnak.

A legtöbb ember alig mutat érdeklődést a beszélgetőpartnere mondandója iránt, helyette sokkal jobban izgatják a saját problémái. Ne állj be te is a sorba, inkább figyelj oda a másikra, és kérdezz tőle minél többet, hogy megismerhesd!

Szélesítsd az érdeklődési körödet, tájékozódj a világról az interneten, vagy az újságokból! Így automatikusan izgalmasabb társasággá válhatsz!

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!