5 hétköznapi dolog, amivel észrevétlenül teszed tönkre magad

Kovács Andrea
Írta: ,
5 hétköznapi dolog, amivel észrevétlenül teszed tönkre magad

A szokásaid formálnak téged – a fizikai és érzelmi állapotodat, a viselkedésedet, és végérvényben azt is, hogy az életed milyen irányba folyik. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a rossz szokásokkal igyekezz mielőbb leszámolni, hiszen szépen lassan tönkretehetnek!

Távol vagy a rokonoktól Kép forrása: thisisnthappiness.com

A hétköznapok körforgásában az ember hajlamos beleveszni az apró-cseprő teendőkbe és teljesen megfeledkezni arról, ami igazán fontos.

A sikeres emberek mindig úgy nyilatkoznak, hogy a családjuk támogatása rengeteget számított abban, hogy eljussanak oda, ahol most tartanak.

Lehet, hogy rengeteg barátod van, de senki sem ismerhet annyira, mint a családtagjaid, éppen ezért fontos, hogy néha tükröt mutassanak neked – így elkerülheted, hogy rossz döntéseket hozz, amiknek akár évekig is ihatod a levét.

Mindent pénzben mérsz Kép forrása: threebirdnest.com

Meglehetősen rossz szokás, ha mindent apró pénzre váltanál. Tévedés azt gondolni, hogy csak akkor lehet élvezni az életet, ha a legdivatosabb ruhákban jársz-kelsz az utcán, egy hodályban élsz, vagy éppen egy méregdrága autót vezetsz.

Társadalmi tanulmányok arról számolnak be, hogy csak az alacsony jövedelemmel rendelkező emberek neveznek meg anyagi értékeket, ha arra a kérdésre kell válaszolniuk, hogy mi kell a boldogságukhoz.

A pénzügyileg stabil emberek legtöbbször az igaz szerelmet és a barátságot nevezték meg a boldogság zálogaként.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv