Hétkarikás személyiség-tesztelés: sikerült ideálisan berendezned az életedet, vagy eljött a változás ideje?

Szirák Viki
Írta: ,
Hétkarikás személyiség-tesztelés: sikerült ideálisan berendezned az életedet, vagy eljött a változás ideje?

Kép forrása: nenetus/depositphotos.com

Néha olyan érzésed támad, hogy valami nem teljesen jó a családoddal, barátaiddal, szerelmeddel kialakított kapcsolataidban? Ugyanakkor nem tudod megmondani, pontosan mi nem stimmel? Ebben az esetben érdemes kipróbálnod Marilyn Murray különleges technikáját, amiből ráébredhetsz arra, mit kéne másképp csinálnod. Sőt, ez a teszt arra is felhívja a figyelmet, hogy vajon tényleg azt helyezed-e a fontossági listád élére, amit kellene?

Az első lépés, hogy lerajzolod az alábbi hét karikát, mindig egy kicsit nagyobbat az előzőnél. Ha ezzel megvagy, számozd be őket, majd gondold végig, mi az a hét dolog, ami igazán fontos neked. Az első karikába a lehető legfontosabb tényező kerüljön (ez lehet a családod, a karriered, a hobbid, bármi, ami mindennél többet jelent számodra), a másodikba az, ami ezt követi, a hetedikbe pedig azt írd, ami a hétpontos listád végén kullog. Így tisztábban láthatod, nálad mi milyen szerepet tölt be.

Elkészültél? Akkor olvass tovább, ugyanis szakértők szerint így kellene kinéznie egy ideális hétpontos karikának.

Az első karikába saját magadat kellett volna írnod. Ha nem így tetted, az azt jelenti, hogy valaki vagy valami más kapja meg a legnagyobb figyelmet az életedben, és a saját szükségleteid a háttérbe kerültek. Pedig valójában te vagy az, akivel igazán foglalkoznod kell, hiszen amíg erre nem vagy képes, a többi kapcsolatod sem tud jól működni. Ez nem önzőség – ha te kiegyensúlyozott vagy, a környezetedre is jobban tudsz figyelni!

A második karikába a szerelmedet kellene helyezned. Ez ugyanis az a kapcsolat az életedben, ami a legerősebb érzelmileg, spirituálisan és fizikailag is. A párod érdemli ezt a helyet az életedben, de ez sok esetben nem így történik. Rengetegen követik el azt a hibát, hogy amint bővül a család gyermekekkel, a párjuk más csak másodlagossá válik, és ez sok esetben a válást idézi elő. A boldog család titka az egységben rejlik, de ehhez a prioritási listád elejére kell őt venned!

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?