Helló Karácsony! 6 dolog, amit mindenképpen meg kell tenned az ünnepek előtt, a lelki békédért

Berényi Nóri
Írta: ,
Helló Karácsony! 6 dolog, amit mindenképpen meg kell tenned az ünnepek előtt, a lelki békédért

Ugye már te is totális karácsonyi lázban égsz?! Bizony a készülődés már nagyban megkezdődött és már csak pár hét választ el minket az év legszebb, de azt hiszem abban kiegyezhetünk, hogy legmelósabb ünnepétől. Ugyanis rengeteg előkészületet igényel, vagyis jobban mondva, mindenki szeret nagy hangsúlyt fektetni az ünnep ezen részére. Ahhoz, hogy a legjobb formádat hozd karácsony pár napjában, érdemes lelkileg is felkészülnöd a feszített tempóra. Mutatjuk, hogyan!

Csak semmi pánik! Kép forrása: jordanvoth.com

Először is tisztázzuk, hogy nem szabad túlságosan rágörcsölnöd erre az ünnepre, hiszen nem erről szól. Persze mindenhonnan ezt halljuk, de végig is gondoljuk?

Tényleg hulla fáradtan kellene megkezdenünk ezt a csodás időszakot, vagy egyszerűen csak mi aggódjuk túl? Oké, hogy érkeznek a vendégek, tudjuk, hogy sok a tennivaló, de, ha jót akarunk magunknak, akkor meg is tudjuk könnyíteni a dolgunkat.

Kezdd azzal, hogy nem pánikolsz! Ha belegondolsz mindent meg lehet időre oldani, mindössze szervezés kérdése. Tehát pánik helyett, koncentrálj inkább a megoldásra.

Irány a karácsonyi vásár! Kép forrása: colorizemag.com

Lehet, hogy még pár embernek nem szerezted be a karácsonyi ajándékát, de ez ne szegje kedved, inkább menj és tegyél egy nagy sétát a hozzád közel eső karácsonyi vásárba.

Hidd el, azon az egy órán nem múlik semmi, viszont a lelkednek nagyon jót fog tenni a kivilágított utcák hangulata, megspékelve egy kis forralt borral.

Használd ki a decembert, mert utána jó hosszú időre búcsút mondhatunk ennek a látványnak. Munka után ne rohanj egyből haza, inkább hívd el a barátaidat egy kellemes sétára.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján