A hátulütői annak, ha nagyon szenvedélyes alkat vagy

Szirák Viki
Írta: ,

Ha szereted kimutatni és megélni az érzéseidet, mert igazán szenvedélyes alkat vagy, biztosan kaptál már néhány negatív kritikát. Például arról, hogy a kapcsolatodban nagyon kötődsz a párodhoz, és ha valamit érzel, azt rögtön kimondod. Pedig szó sincs arról, hogy te teljesen rátapadnál a másik félre, de a szenvedélyes lányok esetében sokszor él ez a tévhit.

Míg sokan várnak arra, hogy a srác felkeresse őket, és írjon nekik, addig te nem feltétlenül vallod ezt az elvet. Nem egy olyan alkalom volt már az életedben, amikor te írtál először üzenetet, esetleg hívtál el randizni valakit; mindezt azért, mert ha valaki iránt érzelmeid vannak, esetleg felkelti az érdeklődésedet, te azt nem szereted titkolni.

Sosem értetted, az emberek miért próbálnak játékokat űzni, taktikázni, és kissé még manipulálni is egymást, ha mindezt lehet őszintén is csinálni. Hiszen ha egy kapcsolat már az elején a félrevezetésen, trükközésen alapszik, hogy lehet belőle őszinte, egész életen át tartó szerelem? A hozzáállásod nagy erény, de egyúttal rengeteg csalódást is okozott már számodra, hiszen te hiszel abban, hogy mások őszinték veled. Nem feltétlenül veszed észre a piros jelzéseket, és ez gyakran végződik számodra csalódással.

Igazán lelkes vagy, amit félreértenek

De nem arról van szó, hogy te mindig ismerkedni akarsz, és folyton keresed a szerelmet! Hiszen tökéletesen megvagy egyedülállóként is. Azonban, ha valaki felkelti az érdeklődésedet, nem fogsz szó nélkül továbbmenni, és később búslakodni a kihagyott lehetőség miatt. Te szenvedélyes vagy, és pontosan tudod, hogyan kezeld az érzelmeidet. És itt csúszik el a dolog sok más embernél. Mert ők annyit látnak, hogy lelkes vagy, azonnal válaszolsz (míg mások sokszor órákig váratják a partnerüket), és igent mondasz, ha igent akarsz – ahelyett, hogy játszadoznál.

Ez a hozzáállás manapság már olyannyira ritka lett, hogy az emberek rögtön félreértik a közeledésed, és azt gondolhatják, túlságosan ragaszkodó vagy.

Egyes férfiakat megijeszt, hogy ennyire nyitottan állsz hozzájuk, és attól tartanak, talán a szabadságukat is erősen korlátoznád a kötődéseddel. Aki viszont nem veszi az időt arra, hogy valóban megismerjen téged, meg sem érdemel...

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba