5 dolog, amit sürgősen abba kellene hagynod, mielőtt 30 leszel

Zabolai Margit
Írta: ,
5 dolog, amit sürgősen abba kellene hagynod, mielőtt 30 leszel

Igazából jó lenne, ha már 20 előtt abbahagynád. Vagy tényleg, el se kezdenéd. De vannak dolgok, amiket meg kell tanulnunk, nem jönnek csak úgy maguktól. Az alábbiakat mégis, jobb, ha legalább az előtt feladod, hogy betöltenéd a bűvös 30-at.

 
 
 
 
 
Mindenért bocsánatot kérni Kép forrása: instagram.com

Megtanulni belátni egy hibádat és őszintén bocsánatot kérni érte szintén olyan képesség, amit a személyiségfejlődés során el kell sajátítanunk, és jó esetben már gyerekkorban a magunkévá tesszük.

Baj csak akkor van, mikor túlzásba viszed a dolgot, és bocsánatot kérsz a véleményedért, az ellent mondásodért, a munkádért, a létezésedért.

Jogod van itt lenni, jogod van létezni, jogod van alakítani a saját sorsodat, és jogod van kézben tartani a dolgaidat – ezért senkitől nem kell elnézést kérned.

 
 
 
 
 

A 30 az új 18, még mindig fiatal vagy, és egyébként is, az ember élete az utolsó pillanatig élet marad, és soha nem kell lehúzni a rolót.

Mindezekkel együtt is, mostanra azért talán számodra is nyilvánvalóvá vált: ez az őrült, izgalmas, felkavaró és megismételhetetlen hullámvasút, amit életnek nevezünk, nem tart örökké.

Ha el akarsz utazni, utazz, ha meg akarod írni a könyvet, írd meg, ha alkalmad van elmenni egy randira, hát menj!

Újrakezdeni bármikor lehet, de a lehetőségek száma nem végtelen, úgyhogy ostobaság hagyni elmenni őket.

Arról nem is beszélve, hogy minél hamarabb szerzel meg egy tapasztalatot, annál hosszabb ideig kamatoztathatod az ebből származó bölcsességedet.

 
 
 
 
 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!