Ha az 5-ből akár 1 is igaz rád, a boldogságod útjába állsz

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,
Ha az 5-ből akár 1 is igaz rád, a boldogságod útjába állsz

Kép forrása: pixabay

Néha nem is tudatosodik benned, hogy már milyen régóta olyan élethelyzetbe ragadtál, ami nem tesz boldoggá. Valamiért azonban mégsem lépsz ki belőle, pedig érzed, hogy moccanni kéne. A szokás nagy úr, és sokszor egyszerűbb a megszokott kényelmetlenségben maradni, mint elindulni egy vidámabb, teljesebb élet felé. Ezekkel biztosan a boldogságod útjába állsz, és akár egy tulajdonság is elég az ötből, hogy hátráltasson a céljaid elérésében.

Voltál már úgy, hogy ott lebegett előtted egy cél, de nem tettél érte semmit? Bevallhatod magadnak, nem kell másnak is tudnia róla.

Én mondjuk sokáig eltoltam magamtól a nyelvtanulást, mindig kijelöltem egy távoli időpontot, hogy majd akkor elkezdek egy tanfolyamot.

Minden elvesztegetett nap, hét és hónap nyelvtanulás nélkül telt. Miután végre rávettem magam, hogy eljárjak nyelviskolába, sokkal magabiztosabb lettem. Ne halogass, a halogatás miatt elmennek melletted remek lehetőségek!

Lustulni, elterülni a kanapén kevésbé megterhelő, mint lemenni a konditerembe, ez cáfolhatatlan tény.

A megszokott napi rutinodba új tevékenységeket beépíteni néha nehéz, mert lemondásokkal is járhat és az időbeosztásodat is át kell gondolnod.

Rázd meg magad, oszd el úgy az energiáidat, hogy jusson belőlük olyan tevékenységekre is, amik feltöltenek, boldogabbá, harmonikusabbá, egészségesebbé tesznek!

Sétálj, kirándulj, mozogj vagy rakd rendbe a lakásodat!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!