A francia nők 5 önbizalom-erősítő szokása – Megéri tanulni tőlük

Nagy Niki
Írta: ,
A francia nők 5 önbizalom-erősítő szokása – Megéri tanulni tőlük

Szeretni és gyűlölni is lehet a franciákat, de annyi biztos: a helyi nők stílusa mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Egy francia nőnek valahogy esszenciája van, egy olyan aura lengi körül, amit sehol máshol a világban nem találunk meg. J. C. Callan A francia nők nem alszanak egyedül című könyvében betekintést enged a hölgyek önbizalmának titkaiba.

Inspirálnak másokat Kép forrása: jessicagordonryan.com

Ritkán gondolunk erre, de a francia nők teljesen tisztában vannak azzal, hogy minden tettükkel inspirálnak másokat. Gondolj bele: hányszor nézel rá valakire, és jegyzed meg, hogy tetszik, ahogy öltözködik, vagy beszélsz valakivel, és érzed úgy, hogy ilyen közvetlen és jókedvű szeretnél lenni te is.

Ez fordítva is működik: hidd el, más is néz rád úgy, hogy inspirálod valamiben, így ha reggel elindítod a napodat, ez is legyen a fejedben. Ne félj beszélgetni, eszmét cserélni, új dolgokat kitalálni, hiszen nem tudod, ki az, aki rád néz, és azt mondja: ilyen szeretnék lenni. Ennél jobb önbizalom-erősítő érzés pedig nincs az egész világon.

Használják a gyönyörű dolgokat Kép forrása: finchandfawn.com

Megvan az a szép fehérnemű, amit csak akkor veszel fel, ha a barátod is látja? Akkor most fogd magad, és húzd fel otthonra, csak magadnak, senki másnak!

A francia nők nem csak akkor veszik elő a minőségi, különleges dolgaikat, amikor valakinek meg akarják mutatni őket. Önmaguknak, a saját szórakoztatásukra is használják a szép étkészletet, a finomabb kávét, a szebb fehérneműt, nem várnak arra, hogy valaki másnak szóljon az egész.

Tedd te is ezt, és ne félj saját magadra „pazarolni” a jó dolgokat! Te vagy a legfontosabb személy a saját életedben, magad miatt érezd jól magad, ne másért.

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?