A fogad egészsége árulkodik a lelki bajaidról – Derítsd ki mi a gond

Fischer Anna
Írta: ,
A fogad egészsége árulkodik a lelki bajaidról – Derítsd ki mi a gond
Ha ismerjük szerveztünk jeleit, akkor könnyebben és gyorsabban felismerhetjük a kialakulóban lévő betegségeket. A szem és a bőr jelzésein túl egyre elterjedtebb a nézet is, miszerint a különböző lelki problémák hatására más és más fog lesznek romlandóbbak, így fogaink jelzéseiből is következtethetünk test vagy lelki problémákra. 
Jobb oldal
Az állkapcsunk jobb oldalán lévő fogak a logikát, a racionális gondolkodásmódot és a gyakorlatiasságot képviselik. Ha ha jellemzően jobban romlanak a jobb oldalon lévő fogaink kár az alsó, akár a felső állkapcsunkon, akkor valószínűsíthető, hogy a mindennapok megkövetelte gyakorlatiasságunkat nem érezzük kielégítőnek.

Akire ez a jellemző, az általában aggódik azért, hogy támogatás nélkül, nem képes megoldani a problémákat és fizikai képességeit sem érzi megfelelőnek. Hosszú betegségből való gyógyulásnál is jellemző a jobb oldali fogak fokozott romlása.
Fogágy
A fogak stabilitását és egészségét a fogágy biztosítja, így ennek problémája arra utal, hogy az érintett személy elveszíti lába alól a talajt. Az általános stabilitás megszűnésének érzése okozza leggyakrabban ezt a problémát, amely szép lassan minden fogat megingat, ahogy az életünkben is tönkremehet minden, ha nem érezzük magunkat és a környezetünket elég biztosnak és támogatónak.

Ez lehet önbizalomvesztés, a gondviselésbe vetett hit elveszítése, vagy akár az is, hogy úgy érezzük, hogy úgymond szerencsétlen csillagzat alatt születtünk, és nincs kilátásunk biztosabb háttérre.

Megéri odafigyelni a testünk jelzéseire, hiszen az lényegesen bonyolultabb rendszer annál, mint ahogy képzeljük, és szervezetünk sokszor próbálja ilyen jelekkel felhívni a figyelmünket egy fenyegető problémára. És ahogy a megfelelő fogápolással, odafigyeléssel sok olyan problémát előzhetünk meg, amelyek később komoly gondot okoznának, ugyanígy érdemes lelkünket is rendszeresen ápolni és odafigyelni ezekre az üzenetekre.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!