A fogad egészsége árulkodik a lelki bajaidról – Derítsd ki mi a gond

Fischer Anna
Írta: ,
A fogad egészsége árulkodik a lelki bajaidról – Derítsd ki mi a gond
Ha ismerjük szerveztünk jeleit, akkor könnyebben és gyorsabban felismerhetjük a kialakulóban lévő betegségeket. A szem és a bőr jelzésein túl egyre elterjedtebb a nézet is, miszerint a különböző lelki problémák hatására más és más fog lesznek romlandóbbak, így fogaink jelzéseiből is következtethetünk test vagy lelki problémákra. 
Jobb oldal
Az állkapcsunk jobb oldalán lévő fogak a logikát, a racionális gondolkodásmódot és a gyakorlatiasságot képviselik. Ha ha jellemzően jobban romlanak a jobb oldalon lévő fogaink kár az alsó, akár a felső állkapcsunkon, akkor valószínűsíthető, hogy a mindennapok megkövetelte gyakorlatiasságunkat nem érezzük kielégítőnek.

Akire ez a jellemző, az általában aggódik azért, hogy támogatás nélkül, nem képes megoldani a problémákat és fizikai képességeit sem érzi megfelelőnek. Hosszú betegségből való gyógyulásnál is jellemző a jobb oldali fogak fokozott romlása.
Fogágy
A fogak stabilitását és egészségét a fogágy biztosítja, így ennek problémája arra utal, hogy az érintett személy elveszíti lába alól a talajt. Az általános stabilitás megszűnésének érzése okozza leggyakrabban ezt a problémát, amely szép lassan minden fogat megingat, ahogy az életünkben is tönkremehet minden, ha nem érezzük magunkat és a környezetünket elég biztosnak és támogatónak.

Ez lehet önbizalomvesztés, a gondviselésbe vetett hit elveszítése, vagy akár az is, hogy úgy érezzük, hogy úgymond szerencsétlen csillagzat alatt születtünk, és nincs kilátásunk biztosabb háttérre.

Megéri odafigyelni a testünk jelzéseire, hiszen az lényegesen bonyolultabb rendszer annál, mint ahogy képzeljük, és szervezetünk sokszor próbálja ilyen jelekkel felhívni a figyelmünket egy fenyegető problémára. És ahogy a megfelelő fogápolással, odafigyeléssel sok olyan problémát előzhetünk meg, amelyek később komoly gondot okoznának, ugyanígy érdemes lelkünket is rendszeresen ápolni és odafigyelni ezekre az üzenetekre.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra