5 jel, hogy egy igazi fényküldött vagy. Magadra ismersz?

Berényi Nóri
Írta: ,
5 jel, hogy egy igazi fényküldött vagy. Magadra ismersz?

Kép forrása: Florian Pascual

Talán már te is megfigyelted magadon, hogy milyen nagyfokú érzékenységgel kezeled mások problémáit, sőt talán kicsit magadénak is érzed azokat. Valahogy mindig megtalálnak a nehéz esetek és személyes feladatodnak érzed, hogy másokon segíts. Ideje lenne rájönnöd, hogy talán éppen ezért vagy itt a Földön.

Hány embertől halljuk nap, mint nap, hogy „emberundora” van és rosszul van mindenkitől, aki hozzá merészel szólni? Nos, egy igazi fényküldött ezt nagyon, nagyon ritkán érzi.

Ne legyünk álszentek, hiszen ők is emberek, tehát teljesen normális, ha azt érzik, kicsit sok volt az emberekből, de nem ez jellemzi alaptermészetüket.

Ők képesek azokat is szeretni, akit mások elítélnek, azokat, akiket kitagad a társadalom. Nem ítélkeznek, hanem elfogadnak. Nem azért akarnak segíteni, mert kényszer, vagy, mert valamit várnak cserébe, hanem azért, mert egyszerűen nem tudnak nem segíteni másokon.

Nem csak az anyagi világ érdekel Kép forrása: myfotolog.tumblr.com

Egy igazi fényküldött nem elégszik meg azzal, ha ismeri a látható anyagi világot. Úgy is mondhatnánk, hogy ez sokkal kevésbé érdekli, mint a láthatatlan.

Persze itt is helyt kell állniuk, de elsősorban nem itt tudnak kiteljesedni. Nem az az elsődleges cél, hogy minél több pénz legyen a bankszámlájukon, ez csak egy pozitív hozadéka tevékenységüknek.

Tehát az egy nagyon jó dolog, ha érzed a késztetést, de ne hagyd, hogy az anyagi dolgok más irányba vigyenek.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján