Ezt árulja el rólad, hogy a hét melyik napján születtél

Szirák Viki
Írta: ,

A születési hónapod rengeteg információt elárul a személyiségedről, de gondoltad volna, hogy még az is sokat számíthat, a hét melyik napján jöttél világra? Most megtudhatod, ez az apró részlet mit fed fel rólad és a legtitkosabb vonásaidról!

A hétfőt a Hold uralja, az asztrológia szerint pedig azok, akik ezen a napon születtek, igazán családcentrikus egyéniségek. Nálad az első helyet mindig a szeretteid és közeli barátaid kapják, kedves vagy és gondoskodó, ráadásul tényleg mindenben lehet számítani rád. Megesik azonban, hogy a hangulatod nagyon gyorsan változik, sokszor vagy rendkívül érzelmes és érzékeny, ezért nem mindig egyszerű kitalálni, épp mi jár a fejedben, és mihez van kedved.

Romantikus lélek vagy, aki igényli a kedves gesztusokat a kapcsolatában, és erre cserébe te is mindig odafigyelsz!

Nem szeretsz kockáztatni, és sosem voltál az a kalandor típus, hiszen neked az otthon nyújtotta biztonság adja meg az igazi lelki békét. Ebből kifolyólag életed során nem is volt túl sok szerelmi kalandod, inkább mindig a hosszútávú kapcsolatokat kerested, ahol a partnereddel tényleg együtt tervezgethetitek a jövőtöket.

 

A kedd uralkodó bolygója a Mars, ami arra utal, hogy igazán harcias és intenzív természettel rendelkezel.

Világ életedben független típus voltál, ki nem állhatod, ha meg akarják mondani neked, hogy mit tegyél, és mindegy, hogy társasjátékról vagy egy sportversenyről van szó, te nem éred be a második hellyel. Sosem vagy hajlandó feladni, sőt, sokszor a kitartásod miatt a végletekig is képes vagy elmenni.

A szerelemről is hasonlóan vélekedsz, hiszen inkább mindent megteszel a kapcsolatod megjavításáért, mint hogy eldobd magadtól.

Energikus, bátor természeteddel azonnal felhívod magadra a figyelmet, de a türelemre még egy kicsit rá kell feküdnöd, mert az sosem volt igazán az erősséged. Sokszor azért hozol meg bizonyos döntéseket, mert nem akarsz várni, pedig utólag mindig bebizonyosodik, hogy az lett volna az ideális cselekedet!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv