Ezt árulja el az íróasztalod a személyiségedről

Kerekes Vivien
Írta: ,

Általában hogyan szokott kinézni az íróasztalod? Te vagy az a személy, aki mindig odafigyel a rendre, vagy inkább az, aki hiába pakol össze, 10 perc múlva már megint szétszórja a holmijait? Egy felmérés szerint az amerikai dolgozók 57%-a az alapján ítéli meg munkatársát, hogy az milyen rendet tart maga körül. De vajon rólad mit árul el az íróasztalod?

Az a típus vagy, aki egyszerűen nem tud rendet tartani maga körül? Akkor valószínűleg extrovertált személyiség vagy, ez érdeklődésed pedig általában szalmaláng életű, és hamar megunod azt, amibe belekezdtél. Épp ezért, szívesen dobod fel az íróasztalodat díszekkel, színes holmikkal, vagy bármivel, ami ihletet adhat.

Noha a rendetlenség miatt sokan szétszórtnak tartanak, ez nincs így: te mindig pontosan tudod, mit hol találsz meg. Szeretsz beszélgetni, akár idegenekkel is, és imádod magad körül a nyüzsgést.

A minimalista Kép forrása: homedit.com

Minden tárgynak megvan a maga helye az asztalodon, és katonás rendben sorakoznak fel egymás mögött? Szereted a tisztaságot, és az sem meglepő, ha nálad mindig kihegyezve állnak a ceruzák a tartóban.

Felkészült vagy, szívesen tartod a kezedben az irányítást, és minden eshetőségre van egy terved, aminek köszönhetően kiemelkedően teljesítő munkaerő vagy.

Nagyon jók a szervező képességeid, ezért érdemes olyan területen dolgoznod, amiben ezt kibontakoztathatod. Az egyetlen „hátülője” ennek, hogy a személyes tárgyak hiánya miatt kissé úgy tűnhet, nem kötődsz igazán semmihez, emellett pedig titokzatosnak látszol.