Ezt árulja el a fogad a lelki bajaidról

Fischer Anna
Írta: ,
Ezt árulja el a fogad a lelki bajaidról
Ha ismerjük szerveztünk jeleit, akkor könnyebben és gyorsabban felismerhetjük a kialakulóban lévő betegségeket. A szem és a bőr jelzésein túl egyre elterjedtebb a nézet is, miszerint a különböző lelki problémák hatására más és más fog lesznek romlandóbbak, így fogaink jelzéseiből is következtethetünk test vagy lelki problémákra. 
Alsó állkapocs
Alsó állkapcsunk a konkrétumok, a gyakorlatiasság, a tervek megvalósításával való viszonyunkat tükrözik. Vagyis akinek inkább az első fogai romlandóak, az valószínűleg úgy érzi, hogy nem képes elérni azt, amit szeretne, legalábbis nem önállóan. Aki ebben érintett, az valószínűleg nem bízik megfelelőképpen saját képességeiben, és elégedetlen az elért eredményekkel.

Mindez sok esetben az anyagiakra utal, így nem véletlen, hogy kifejezetten sok emberre jellemző manapság, hogy az alsó állkapocs fogai bizony lényegesen nagyobb arányban romlanak, mint a felsőé.
Felső állkapocs
A felső állkapocs fogainak romlása inkább a szellemre, az érzelmekre és a spirituális világgal való kapcsolatra utal. Aki úgy érzi, hogy nincs lelki társa, nincs olyan ember, akivel érdemben megbeszélheti problémáit, és akinek számíthat a segítségére, annak jó eséllyel inkább a felső állkapocs fogai indulnak omlásnak.

Létezik az a jelenség is, hogy egy válás, szakítás vagy akár valakinek a halála is leginkább a felső fogak romlását indítja be. Persze míg ezt észrevesszük, az hosszabb folyamat, de a probléma legtöbbször a lelki törésnél kezdődik.

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció