Ezért ne zavarjon, ha különc vagy!

Berényi Nóri
Írta: ,
Ezért ne zavarjon, ha különc vagy!

Az egyik legfelszabadítóbb érzés életünk során az, amikor felvállaljuk azt, akik vagyunk. Többé már nem szégyelljük a különcségünket, sőt büszkék vagyunk rá, idővel pedig rájövünk, hogy ettől vagyunk különlegesek. Te készen állsz rá, hogy megmutasd magad a Világnak?

Ez a te szupererőd Kép forrása: buzzfeed.com

Tulajdonképpen a különcség egyfajta szupererő, csak az emberek többsége ezt nem látja. Annyira szeretünk mindent és mindenkit beskatulyázni, hogy amikor valaki már egy picit különbözik az átlagtól, akkor egyből besoroljuk a „nem normálisak” közé. Most nem arra buzdítunk, hogy készíts magadnak ruhát marhahúsból, ahogy Lady Gaga tette, de ha már itt tartunk, akkor megjegyeznénk, hogy ő a tökéletes példája annak, milyen az, amikor valakinek a különcsége hozza meg számára a sikert.

Ne félj attól, hogy furának tartanak majd az emberek, mert a legtöbbjük csak irigy arra, hogy te már tudod ki vagy, és ezt fel is mered vállalni. A kérdés csak az, hogy tudod-e már, mi a szupererőd?

Bátor leszel és önbizalmat kapsz Kép forrása: tuulavintage.com

Saját „furaságunk” felvállalásához bizony nagy adag bátorság kell. Lehet, hogy nem mered megmutatni az embereknek az „őrült” személyiségedet, mert félsz attól, hogy emiatt majd más szemmel néznek rád, de ne hagyd, hogy ők határozzanak meg téged.

Ehhez persze erőt kell gyűjtened, de amint sikerül felvállalnod a valódi énedet, azt tapasztalod majd, hogy hihetetlen nagy önbizalomra tettél szert. Egy bizonyos pont után pedig nem fogod érteni, hogy eddig miért rejtetted álarc mögé azt a sugárzó egyéniségedet.

Bátorság, menni fog!

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv