Ezért ne zavarjon, ha különc vagy!

Írta: ,

Az egyik legfelszabadítóbb érzés életünk során az, amikor felvállaljuk azt, akik vagyunk. Többé már nem szégyelljük a különcségünket, sőt büszkék vagyunk rá, idővel pedig rájövünk, hogy ettől vagyunk különlegesek. Te készen állsz rá, hogy megmutasd magad a Világnak?

Ez a te szupererőd Kép forrása: buzzfeed.com

1/5 Ez a te szupererőd

Tulajdonképpen a különcség egyfajta szupererő, csak az emberek többsége ezt nem látja. Annyira szeretünk mindent és mindenkit beskatulyázni, hogy amikor valaki már egy picit különbözik az átlagtól, akkor egyből besoroljuk a „nem normálisak” közé. Most nem arra buzdítunk, hogy készíts magadnak ruhát marhahúsból, ahogy Lady Gaga tette, de ha már itt tartunk, akkor megjegyeznénk, hogy ő a tökéletes példája annak, milyen az, amikor valakinek a különcsége hozza meg számára a sikert.

Ne félj attól, hogy furának tartanak majd az emberek, mert a legtöbbjük csak irigy arra, hogy te már tudod ki vagy, és ezt fel is mered vállalni. A kérdés csak az, hogy tudod-e már, mi a szupererőd?

Bátor leszel és önbizalmat kapsz Kép forrása: tuulavintage.com

2/5 Bátor leszel és önbizalmat kapsz

Saját „furaságunk” felvállalásához bizony nagy adag bátorság kell. Lehet, hogy nem mered megmutatni az embereknek az „őrült” személyiségedet, mert félsz attól, hogy emiatt majd más szemmel néznek rád, de ne hagyd, hogy ők határozzanak meg téged.

Ehhez persze erőt kell gyűjtened, de amint sikerül felvállalnod a valódi énedet, azt tapasztalod majd, hogy hihetetlen nagy önbizalomra tettél szert. Egy bizonyos pont után pedig nem fogod érteni, hogy eddig miért rejtetted álarc mögé azt a sugárzó egyéniségedet.

Bátorság, menni fog!

Megtalálod a különc társaidat Kép forrása: teentimes.com

3/5 Megtalálod a különc társaidat

Addig, ameddig nem ismered el azt, aki vagy, addig hiába áhítozol arról, hogy hozzád hasonló emberek vegyenek körül. Mindig olyan embereket kapunk az életünkbe, amilyen rezgéseket mi is adunk a külvilág számára.

Tehát lehetsz te egy jó humorú, örökké vidám, pozitív ember, de ha közben nem vagy nyitott a világra és egy visszahúzódó, gátlásos embert mutatsz mások felé, akkor pont azok az emberek fognak elkerülni, akik igazán passzolnának melléd.

És, mint tudjuk, a hasonló hasonlót vonz!

4/5 Tényleg ő lesz a nagy „Ő”

Mind arról álmodozunk, hogy megtaláljuk a másik felünket, akit nekünk teremtettek. Ehhez viszont az kell, hogy megnyíljunk. Engedd el minden félelmedet és merj az a csodálatos lány lenni, aki vagy, mert ameddig bujkálsz, addig Mr.

Nagy Ő sem lát majd meg téged.

Mi történhet akkor, ha totálisan leégeted magad egy robot tánccal, mert éppen ahhoz van kedved? Lehet, hogy tízből kilenc pasi elmenekül majd mellőled, de ott lesz az a bizonyos tizedik, aki teljesen odáig lesz a fura mozdulataidért és beáll melléd táncolni. Tehát, ha te ténylegesen a lelki társadra pályázol, akkor ahhoz maximálisan önmagadat kell adnod –jelentsen ez bármit is. Hidd el, cserébe viszont ezután nem lesz több vakvágány!

Felfigyelnek rád Kép forrása: decor8blog.com

5/5 Felfigyelnek rád

Hány és hány alkalmat szalasztunk el életünk során azért, mert nem merjük önmagunkat adni. Lehet, hogy kiskorod óta imádsz rajzolni és a szobádban már megtervezted első, saját kollekciódat, de ahhoz mégsem vagy elég bátor, hogy ezt megmutasd a „nagyközönségnek”, mert úgy gondolod, hogy nem felel meg az adott trendnek. Ezért inkább beiratkozol egy olyan főiskolára, ami a lehető legtávolabb áll tőled, de legalább a környezetednek megfelelsz...

Sokszor pont a szüleink nyomják el a különc énünket, mert jót akarnak nekünk, de igazán csak TE tudod, hogy neked mi a jó. Merj különc lenni és élvezd, hogy a Világ felfigyel rád! :)