Ezekkel indítsd a napodat – Egész héten jó kedved lesz

Berényi Nóri
Írta: ,
Ezekkel indítsd a napodat – Egész héten jó kedved lesz

Kép forrása: pexels

A hétfő egyenlő a rosszkedvvel, kedden még mindig arra gondolsz, hogy hátra van még három nap, szerdán kezdesz belazulni, csütörtökön már elcsíphetünk egy mosolyt és pénteken, mintha kicseréltek volna. Valószínű elképzelhetetlennek tartod, hogy hétfőn boldogan kelj fel az ágyból, de akárcsak a rosszkedv, ez is csak megszokás kérdése. És, hogy könnyebben menjen a váltás, kapsz tőlünk egy kis löketet.

Hétfő Kép forrása: pexels.com

Már megint ez a vekker... milyen borzalmas erre ébredni. Mennyivel jobb madárdalra, vagy kellemes zeneszóra. Vagy éppen kávéillatra. Mennyivel szebb az ébredés, a reggel, a nap, ha így ébredsz. Valami szépre. De a legszebb rá ébredni. Egy reggel arra ébredni, hogy ő van, létezik, hogy megtaláltad. És ráébredni, hogy ez mennyire jó neked. Hogy ez a legjobb. A legszebb ébredés. A rá-ébredés.

Csitáry-Hock Tamás

A hétfő reggelek mindenki életében kritikusak, de mennyire képesek megváltozni, ha valaki olyan mellett ébredhetünk, akit szeretünk, igaz?! Találd meg azt a személyt, aki a hétfőidet is megszépíti és meglátod, utána már nem tortúraként fogsz tekinteni erre a napra . Ha még nem találtad meg ezt a személyt, addig is változtass az ébredési szokásaidon és szánj időt a reggeleidre!

Kedd Kép forrása: pexels.com

Aki annak ellenére, hogy semmi kedve hozzá, intenzíven mosolyog, végül jobban fogja érezni magát. Az érzések befolyásolják a mimikát, a mimika befolyásolja az érzéseket.

Yael Adler

Vagyis, mosolyogj még akkor is, ha nincs hozzá sok kedved.

Lehet, hogy ez elsőre lehetetlen küldetésnek tűnik számodra, de csak figyelj! Figyeld meg, mennyi pozitív visszajelzést kapsz ismeretlen emberektől, csupán egy mosolyért cserébe. Azt pedig garantáljuk, hogy az ébredés is sokkal könnyebb lesz, ha mosollyal az arcodon ébredsz.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!