5 dolog, amihez igenis megéri ragaszkodni – akkor is, ha nehéz erősnek lenni

Szirák Viki
Írta: ,

Van, hogy elérkezik egy olyan pont az életedben, amikor bár szeretnél kitartani valami vagy valaki mellett, úgy érzed, nincs erőd. Hogy csak az idődet pazarolod. Noha számtalan olyan helyzet van, amikor a lelki egészséged érdekében muszáj továbblépned, azért tudnod kell, hogy az alábbi dolgokhoz, emberekhez megéri ragaszkodni!

Vannak olyan emberek a környezetünkben, akik mindig jó szándékkal közeledtek hozzánk. Akik segíteni akartak akkor is, ha a probléma nem feltétlenül érintette őket.

Ez lehet akár egy olyan barát, rokon is, akivel nem vagy napi, de még csak heti kapcsolatban sem, ám amikor bajban vagy, megjelenik melletted. Ő az a személy, akihez megéri ragaszkodnod.

Még akkor is, ha minden jóakarata ellenére sem tud segíteni, vagy megbánt téged azzal, hogy őszinte veled.

Bár a világon nagyon kevés önzetlen segítő létezik, ha te mégis találkozol valakivel, annak a személynek érdemes helyet adnod az életedben.

Mindenki életében van legalább egy olyan hobbi, tevékenység, ami feltölti, boldoggá teszi, és kikapcsolja. Ha te megtaláltad ezt a dolgot, ne engedd el, a lelked érdekében.

Hiába nincs nagy tehetséged a festéshez, ha ez segít ellazulni, ne foglalkozz a kritikával.

Vagy esetleg a kevésbé elgondolkodtató sorozatok tudnak kikapcsolni? Hát nézd őket!

Az életünk során rengeteg stressz ér minket, mindig van valami, amivel haladnunk kell előre, és csak ritkán jut időnk arra, hogy lelkileg és testileg pihenjünk.

Tarts ki amellett, ami boldoggá tesz!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!