Úgy érzed, neked semmi sem jön össze? 5 oka is lehet a balszerencsesorozatnak!

Szirák Viki
Írta: ,
Úgy érzed, neked semmi sem jön össze? 5 oka is lehet a balszerencsesorozatnak!

Kép forrása: Hector Gomez/unsplash.com

Egy ideje már úgy tapasztalod, hogy sorozatosan történnek veled a rossz dolgok? Bármibe fogsz bele, nem sikerül, rossz a kedved, és a szerencse teljesen elpártolt mellőled? Valójában nem az univerzum fogott össze ellened, hiszen óriási szereppel bír a balszerencsesorozatban az, hogy milyen a gondolkodásmódod. És nagy a valószínűsége, hogy ez az öt dolog áll a háttérben!

Jó lenne, ha az életünket nyugalomban élhetnénk, a stressztől elhatárolódva, de sajnos ez nem ilyen egyszerű.

Szinte állandóan szembetaláljuk magunkat egy újabb feladattal, kihívással, ami első ránézésre bonyolultnak tűnik. Ilyenkor automatikus reakciónk, hogy megijedünk az ismeretlentől, úgy érezzük, ez nekünk nem fog menni, és még rosszabbnak látunk mindent, mint amilyen valójában lenne.

A legjobb megoldás az volna, ha nyugodtan leülnél, és megpróbálnád kitalálni, mit kellene csinálnod, de többnyire inkább idegeskedünk a problémán, amitől a kisugárzásunk is negatívvá válik.

Márpedig ezek a rezgések negatív dolgokat vonzzanak be az életedbe, így sok esetben emiatt nem veszed észre azt, ha valami jó történik veled.A rosszat viszont azonnal!

Emberi tulajdonságunk, hogy érzelmesek vagyunk, és ezeket ki is mutatjuk.

Azonban vannak, akik sokkal hajlamosabbak az aggodalmaskodásra, apróságokon is stresszelik magukat, és az életük jelentős részében valamiért idegesek. És itt most tényleg nem nagy dolgokra gondolunk!

Például késésben vagy egy találkozóról a dugó miatt, rosszul töltöttél ki egy papírt ügyintézésnél, vagy ideges vagy, mert úgy érzed, a főnököd valamiért pikkel rád.

Mind olyan apróságok, amelyekre másnap már nem fogsz emlékezni, de az adott napodat teljesen tönkreteszik. Ezek befolyásolják a lelki világodat, a kisugárzásodat, és csakis azokra a dolgokra hívják fel a figyelmet, amik rosszak az életedben. Minél inkább ezekre koncentrálsz, annál inkább úgy fogod érezni, hogy balszerencsés vagy. Pedig elsősorban egy kis nézetváltásra lenne szükséged!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!