Elveszettnek érzed magad? A következő 5 dolgot sose felejtsd el

Kerekes Vivien
Írta: , Frissítve:
Elveszettnek érzed magad? A következő 5 dolgot sose felejtsd el

Néha mindenkivel megesik, hogy egyszerűen nem találja a helyét a világban. Kisgyermekként eltervezted, milyen lesz az életed például 25 évesen, de hiába érted el ezt a kort, még csak nem is hasonlít az elképzeléseidre. Vagy hiába van munkád, párod, egyszerűen úgy érzed, valami mégis hiányzik. Esetleg most fejezted be az iskolát, és hirtelen fogalmad sincs, melyik úton indulj el. Magadra ismertél valamelyikben? Ha most te is bólogatsz, olvasd el, mi az az 5 dolog, amit sosem szabad elfelejtened ebben a helyzetben!

Hullámvölgyek és bukkanók Kép forrása: tumblr, blogbyjoyce

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy az élet egy szimpla utazás A-ból B-be.

Iskolába jársz. Felnősz. Elkezdesz dolgozni. Megismerkedsz valakivel. Családot alapítotok, és az egész kezdődik előröl a gyerekeiddel.

Csakhogy az élet valójában nem így működik. Sokszor nem készülünk fel a bukkanókra, amikbe az úton ütközhetünk, ez pedig könnyen elbizonytalaníthat.

De nem szabad elfelejtened, hogy az élet nem egy egyenes vonal; tele van hullámokkal, kitérőkkel és zsákutcákkal, mire végül eléred a kitűzött célodat.

És tudod mit? Ezzel nincs is semmi gond. Valójában ez a normális nem csak a te életedben, de mindenki máséban is.

A változás hasznos Kép forrása: casildasecasa.vogue.es

Ki ne hallotta volna élete során legalább egyszer, hogy „úgy megváltoztál”, méghozzá negatív értelemben? Persze, hogy megváltoztál, ez természetes! Folyamatosan fejlődik a személyiséged, a véleményed, a világlátásod, pont, mint bárki másnak. Mi történne, ha a Föld úgy döntene, hogy „áhh, jó lesz nekem így”, és abbahagyná a forgást?

Valószínűleg nagy problémákkal kéne szembenéznünk.

Még ha úgy is érzed, hogy nem ott vagy, ahol lenned kéne, vagy esetleg irigykedsz a régi önmagadra, ez nem feltétlenül jelent rosszat. Megvan az oka annak, hogy épp ki vagy - lehet, hogy tanulnod kell valamit a személyiségedről, vagy csak más szemszögből kell tekintened magadra. A változás kimozdít a komfortzónádból, de ez jót jelent, hiszen arra motivál, hogy nagyítón keresztül nézz körbe, még ha nem is akarod megtenni.

Legolvasottabb cikkek

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell