4 lépés, hogy előcsald a rejtett női energiáidat

Serestyén Sára
Írta: ,

A női energiák alázatosak, alkalmazkodóak és kíváncsiak, viszont pont ezen tulajdonságok miatt sokszor rejtve maradnak, háttérbe szorulnak. Pedig mindenképpen helyet kell kapniuk mindegyikünkben, hogy egy kiegyensúlyozottabb és békésebb bolygón élhessünk. Nézzük, mire kell figyelned, ha életre akarod kelteni a benned rejlő istennőt!

Ép testben ép lélek” – tartja a mondás, és ez valóban így is van. A lelki betegségek sokszor testi tünetek formájában jelentkeznek, de akár testi tünet is okozhat mentális problémákat.

A mai társadalom nagyon nagy hangsúlyt fektet az agy és a lélek karbantartására, de a fizikai intelligencia jócskán háttérbe szorul. Ahhoz, hogy megértsd a tested, legalább annyit kell foglalkoznod vele, mint a munkáddal vagy az érzelmeiddel. Akár napi szinten is érdemes figyelned őt, figyelni az igényeire, a jelzéseire. Fogd fel úgy, mint egy tanulmányt.

Ha úgy érzed, hogy nem vagy elégedett a testeddel, akkor tegyél érte, hogy ez ne így legyen. Fogadd el őt és hallgass rá, hogy mit szeretne mondani neked. Szeresd és gondoskodj róla!

Mai rohanó világunkban az érzelmek kimutatása, elfogadása háttérbe szorul, mintha nem lenne időnk foglalkozni vele vagy egész egyszerűen nem is akarunk tudomást venni róluk, hiszen az érzelmeket kimutatni gyengeség.

Ez nagyon nagy tévedés, az érzelmeink ugyanis nagyon fontos energiákat hordoznak, amelyeket nem szabadna elnyomni magunkban.

Az elnyomott érzelmek megtörik az energiák természetes áramlását, sőt akár egyszerre is robbanhatnak, ami katasztrófához vezethet.

Ne ostorozd magad azért, ha éppen szorongsz vagy rossz a kedved, éld meg ezeket az érzéseket! Adj teret nekik, és olykor igenis állj ki magadért, ne félj kimondani, ha valami fáj.

A jó dolgokról se feledkezz meg, adj hangot a boldogságodnak is, hiszen az egyensúly az érzelmek terén is fontos.

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!