Eljött a harmadik X? 7 ok, amiért jó harmincas nőnek lenni

Göcző Nóra
Írta: ,
Eljött a harmadik X? 7 ok, amiért jó harmincas nőnek lenni

Kép forrása: sohu.com

Óriásit téved, aki azt hiszi, hogy a mai nők huszonéves korukban vannak a csúcson. Valójában a harmincas éveikben lesznek magabiztosabbak, nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak, vonzóbbak és erősebbek. Tudatosabban választanak kapcsolatokat, munkahelyet és megválogatják, kivel osztják meg legértékesebb kincsüket: önmagukat.

Biztonságot nyújtanak a szokásaid Kép forrása: bytezza.com

Harminc éves kor fölött akarva-akaratlanul is olyan szokásokat alakítunk ki, melyekhez ragaszkodunk. Ennek oka, hogy a berögzült cselekvések biztonságot nyújtanak és segítenek töltekezni, ha arra van szükségünk.

Ilyen lehet egy reggeli rituálé a kávéval, teával, a napközbeni kikapcsoló cselekvések, az esti sportolás, felkészülés a következő napra.

Mind megerősítenek minket abban, hogy a kötelezően elvégzendő feladataink mellett azért mégis csak mi irányítjuk az életünket.

 

Csökken a megfelelési kényszer Kép forrása: ripandtan.jennikayne.com

Harminc fölött egy egészséges, kiegyensúlyozott életet élő felnőtt emberben a megfelelési kényszer megfelelési vággyá szelídül.

S, hogy kinek szeretnénk megfelelni?

A szüleinknek, a párunknak, a gyermekeinknek vagy a főnökünknek? Nos, nem. Már csak saját magunknak.

És tudjuk, ha ez sikerül, akkor az előbb felsoroltak sem fognak panaszkodni. Sokan a harmincas éveikben döbbennek rá, hogy nincs egyetlen, nagybetűs jó út, amin élni kell az életet.

Számtalan út van, és mi magunk alakítjuk olyanná, hogy az jó legyen számunkra.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!