Megemészteni nem csak az ételt kell tudnod, hanem az életet is! A legtöbb betegség az elfogadás hiányából fakad

Fodor Veronika
Írta: ,
Megemészteni nem csak az ételt kell tudnod, hanem az életet is! A legtöbb betegség az elfogadás hiányából fakad

Valahányszor megbetegszel, nézz magadba, hogy ki vagy mi az, amit nem tudsz elfogadni a környezetedben. Ha nem találod a gazdáját, akkor lehet, hogy a hozzád legközelebb álló személyben kell keresned a betegséged okozóját. Önmagad szeretete és elfogadása a legcsodálatosabb gyógymód minden betegségedre! Összegyűjtöttünk 5 hétköznapi betegséget, és annak lelki hátterét.

Fiatalon gerinc problémáid vannak Kép forrása: storiesbyme.se

Napi nyolc órát az irodai székben ülsz és nem marad időd a heti jógára sem? Ezek is jó indokok a hátfájásra, de mi a magyarázat akkor, ha ennek ellenére is gerincproblémáid vannak?

A hát az élet támasza.

Ha úgy érzed, hogy kicsúszott a talaj a lábad alól és elveszítetted a stabilitásod, akkor is bízz abban, hogy az élet téged támogat, biztonsággal léphetsz előre, mert képes vagy felelősségteljes döntéseket hozni a jelenben.

Amikor fáj a gyomrod Kép forrása: bloglovin.com

Biztosan előfordult már olyan, hogy gyomorfájást éreztél, pedig nem ettél aznap semmi olyat, amit nehéz lett volna megemésztened. Azonban megemészteni nem csak az ételt kell tudnod, hanem az életet is!

A gyomor a testi és lelki táplálék gyűjtőhelye, a régi és új információk feldolgozója.

Amikor nem tudod megemészteni a múltbeli történéseket, könnyedén produkálhatsz gyomorfájást magadnak. Amint elkezded megérteni és elfogadni a történéseket, csökkenni fognak a panaszaid.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba