Fel lehet állni a padlóról! 6 őszinte könyv, ami segít legyőzni a sárkányainkat

Írta: ,

Szavakba önteni a fájdalmat annyit tesz, mint tudatosan formát adni neki. Ha erre képesek vagyunk, egyúttal lehetővé tesszük magunk számára, hogy külső szemlélőként ránézzünk erre a fájdalomra és döntéseket hozzunk vele kapcsolatban. Látni fogjuk, hogy nem vagyunk egyek vele és azt is: hatásunk van rá, sőt rajtunk múlik, mi lesz a folytatás. Az irodalom tele van híres és híressé vált emberek vallomásaival, naplóival, történeteivel, amelyek szinte mind arra emlékeztetnek: le tudjuk győzni sárkányainkat a saját fegyvereinkkel. Tanuljunk belőlük!

Toxikoma Kép forrása: libri.hu

Ha azt hitted, hogy a te sárkányaid a leggonoszabbak, akkor feltétlenül olvasd el ezt a könyvet! Legegyszerűbben így fogalmazhatnánk, ha a lényegét kellene kiemelni abból , amiről szól: ki az erősebb?

Mellébeszélés, virágnyelv és óvatoskodás nélkül mutatja meg a függőséggel néha valóban ököllel vívott harcot.

Hatalmas bátorság ez a kitárulkozás: enélkül az őszinteség nélkül talán nem is lehet felülkerekedni sötétebbik oldalunkon.

Lehetőségek a kiégésen innen... és túl Kép forrása: libri.hu

Versegi Beáta Mária könyve ugyancsak saját tapasztalatból merít.

Az észrevétlenül jelentkező, alattomosan romboló mumus, a kiégés ma sokkal nagyobb tempóban szedi áldozatait és későre vesszük komolyan.

Attól, hogy egy szerzetes nővér meri nyiltan vállalni a kiégés okozta sebeket, még hitelesebbé válik a történet. Bárkinél előfordulhat, nem jelent védettséget a hit sem, de persze sokat segít a felépülésben.

Hasznos, praktikus és elgondolkodtató: hová is rohanunk pontosan?