5+1 élethelyzet, amit minden introvertált megtapasztal

Szirák Viki
Írta: ,
5+1 élethelyzet, amit minden introvertált megtapasztal

Kép forrása: canva.com

Egy extrovertált és egy introvertált személyiség nem is lehetne eltérőbb egymástól. Előbbi imád a középpontban lenni, utóbbi messziről kerüli azt. Míg egyikük akkor boldog igazán, ha egész nap más emberek társaságában lehet, addig a másik alig várja, hogy hazaérjen, és végre egy kicsit egyedül is élvezhesse az időt. Ha az alábbi 6 helyzetből 5 igaz rád, te is az introvertáltak táborát erősíted.

Elsőként a buliból Kép forrása: pexels.com

Ha meghívnak egy buliba, munkahelyi összejövetelre, általában te vagy az első, aki elköszön a társaságtól.

Nem azért, mert nem szórakozol elég jól, hiszen szó sincs erről; de valahogy azt érzed, hogy egy-két óra után elfogy az energiád, és szükséged lenne a feltöltődésre.

Innentől kezdve már nem vagy olyan lelkes beszélgetőpartner, és csak arra tudsz gondolni, hogy milyen klassz lenne otthon a kanapén pihenni.

Ezért elsőként intesz búcsút a többieknek, és úgy érzed, az este legjobb része még csak most következik!

Számodra nincs idegesítőbb a semmitmondó, értelmetlen beszélgetéseknél, amit azért kell lezavarni valakivel, hogy ne legyen kínos csend.

Nem csíped a bájcsevegést, és inkább elüldögélsz magadban, mint hogy csak azért kommunikálj másokkal, hogy ne gondoljanak kívülállónak.

Te sokkal többre tartod a mélyenszántó baráti beszélgetéseket, amikor olyan dolgokról van szó, amelyek tényleg jelentenek is valamit, szemben például az időjárással.

Nem tehetsz róla, egyszerűen ez nem az erősséged!

De ha valami érdekel téged, arról bizony órákig képes vagy beszélgetni.