5 dolog, amit meg kell tanulnod elengedni a boldogságod érdekében

Kerekes Vivien
Írta: ,
5 dolog, amit meg kell tanulnod elengedni a boldogságod érdekében

Mindenkinek más céljai vannak az életben: van, aki fényes karrierre vágyik, míg mások az igaz szerelmet keresik. Bár teljesen különböző utat járunk be, összességében mindenki egyetlen dolgot szeretne: boldognak lenni. Arra viszont már biztosan te is rájöttél, hogy ezt sajnos nem olyan egyszerű elérni, mint a mesékben. Most azonban segítünk egy kicsit ebben: ha elengeded ezt a néhány dolgot az életedből, sokkal közelebb kerülhetsz hozzá!

Összehasonlítani a saját életed másokéval Kép forrása: unsplash

Nincs abban semmi rossz, ha időnként végiggondolod az elért céljaidat – és persze a jövőbelieket is – azáltal, hogy összeméred a helyzeted másokéval.

Azonban mindig fontos észben tartanod, hogy az életed rengeteg aprócska részletből áll össze, amelyeknek köszönhetően lehetetlen (és értelmetlen) az összehasonlítás: a végeredmény ugyanis sosem lehetne ugyanaz.

Ne higgy el mindent a Facebook fotóknak és kiírásoknak, hiszen a látszat néha csal – inkább jusson eszedbe az, hogy sokan épp a te életedet tekintik példaértékűnek.

Feladni egy tervet vagy álmot a félelem miatt Kép forrása: ana-rosa.tumblr.com

Mindenkinek akad az életében legalább egy olyan dolog, amit titokban szívesen kipróbálna: írni egy regényt, hátizsákkal beutazni Európát, bejelentkezni egy balett tanfolyamra.

De a legtöbben el sem jutnak az első lépésekig, máris feladják – méghozzá a félelem miatt.

Félelem az elbukástól, vagy mások véleményétől, miközben valójában az emberek többsége olyannyira el van foglalva a saját problémáival, hogy nem is jut idejük ehhez hasonló dolgokon gondolkodni.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!