Megmutatjuk, mi történik veled, ha már egyedül is boldog vagy

Dienes Petra
Írta: ,
Megmutatjuk, mi történik veled, ha már egyedül is boldog vagy

Kép forrása: unsplash.com

Egyedül, de nem magányosan. Hatalmas különbség van a két fogalom között. Amikor elérkezik az az időszak az életedben, hogy tudod értékelni az egyedül töltött idő szépségeit, akkor fognak a legszebb dolgok megtörténni veled is.

Jobban fogsz bízni a döntéseidben

Ha kapcsolatban élsz, vagy akár csak egy lakótárssal, akkor akarva-akaratlanul a téged szorosan körülvevő emberek véleményére alapozva hozol meg bizonyos döntéseket. Hiszen, ha munkahelyváltáson gondolkozol, vagy bármi máson, annak az embernek fogod kikérni elsősorban a véleményét, aki napi szinten az életed része, emiatt pedig könnyen befolyásolhat pozitív, de negatív irányba is. Ha viszont egyedül vagy, akkor jobban magadra vagy utalva és sokkal inkább figyelsz a belső hangra, az intuíciókra, de hívhatjuk akár női megérzésnek is.

Mindig úgy kell cselekedned, ahogyan azt a zsigereidben érzed.

Én is megtanultam már azt, hogy sokszor jobb lett volna, ha nem befolyásolják a döntéseimet azok, akik a környezetemben vannak nap mint nap. Ha egyedül vagy, ösztönösen tudod, mit kell tenned – persze ez nem biztos, hogy mindig jó – és ha rosszul is döntesz, legalább nem hibáztathatsz érte senkit sem.

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?