5+1 dolog, amit a boldog emberek már reggel 8 előtt elvégeznek

Kovács Andrea
Írta: ,
5+1 dolog, amit a boldog emberek már reggel 8 előtt elvégeznek

Ha nem vagy egy korán kelő típus, és számodra teljesen hihetetlen, hogy mások hogyan tudják korán kezdeni a napot, akkor ez a cikk neked szól. Mindenre képes vagy ugyanis, csak a motiváción és az elkötelezettségeden múlik a dolog. Íme néhány inspiráció, hogy hogyan tudod fitten, egészségesen és produktívan indítani minden napod!

Gondold át Kép forrása: kitandace.com

A legjobb, ha minden nap tudsz néhány percet szakítani arra, hogy meditálj, hiszen ez csodálatosan fejleszti az elméd, és segítségével a stressztől is könnyedén megszabadulhatsz, főként, ha már reggel ezzel kezded a napot.

Ha ennél zűrösebbek a reggeleid, akkor az is jó megoldás, ha a reggelid közben néhány perc alatt átgondolod, hogy milyen napod lesz, miket kell megcsinálnod, kikkel fogsz találkozni, hiszen ezzel tudat alatt ügyesen rendszerezed a gondolataidat, és szinte észrevétlenül programozod magad arra, hogy szuper napod legyen.

Legyen rutinod Kép forrása: petitepearl.tumblr.com

Hidd el, a rutin nem mindig rossz dolog, hiszen a segítségével egy olyan egyszerű programot hozol létre az agyadban, amit minden reggel könnyedén előhúzhat.

Persze nem kell hozzá görcsösen ragaszkodni, de ha hozzászoktál, akkor erre már nem is lesz szükség, élvezni fogod.

A lényeg, hogy add meg magadnak ezt a plusz 15-20 percet reggelente is, hiszen a nyújtás, a reggeli vagy a napod megtervezése sokkal többet adnak hozzá a napodhoz, mintha ennyivel többet aludtál volna.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!