7 dolog, amit az álmaid felfednek a személyiségedről

Szirák Viki
Írta: ,

Az álmaid rengeteget felfednek a tudatalattidról, a vágyaidról és a félelmeidről, csak meg kell tanulnod értelmezni őket. Sőt, valójában a személyiséged bizonyos aspektusaira is fényt derít, hiszen az alapján, hogy mit csinálsz az álmaidban, több dolgot is kideríthetsz magadról!

Ha gyakran megtapasztalod a tudatos álmodást, a problémamegoldó készségeidre igazán büszke lehetsz!

A tudatos álmodás az, amikor alvás közben rájössz, hogy ami történik veled, nem a valóság, és képes vagy irányítani mindent, ami körülötted történik az álomképekben.

Aki ezt gyakran átéli, valószínűleg igazán intuitív és jó megfigyelő, ami hatalmas segítség az éppen aktuális problémák orvoslásában is.

Tuti, hogy ezek ritkán fognak ki rajtad!

Szakértők szerint azt is megállapíthatod az álmaidból, hogy mennyire vagy hajlamos a depresszióra, és ért-e mostanában olyan trauma, ami akár tudat alatt nagyon mély hatással van rád.

Ugyanis ők úgy vélik, ha valaki elalvás után nagyon hamar álmodni kezd, (maximum egy órán belül), akkor az a személy érzelmileg gondokkal küzdhet, és könnyebben esik bele a depresszióba is.

Az álmokkal ugyanis az agyad feldolgozni igyekszik a problémákat.

Ha viszont egy órán túl kezdődnek csak el az álmaid (átlagosan 90 percnél történik ez meg), akkor valószínűleg mentálisan rendben vagy.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv