4 jel, hogy boldogtalan vagy és azonnal változtatnod kell

Kerekes Vivien
Írta: ,

Néha észre sem vesszük, hogy az életünk nem éppen a legjobb irányba halad, és szükségünk lenne egy kis változtatásra. Egyszerűen csak azon kapjuk magunkat, hogy szinte semmi sem tesz minket boldoggá, céltalanok vagyunk, és folyton csak várunk valamire – de hogy mire, azt már nem tudjuk. Ha ez ismerősen hangzott, és az alábbi jelekből is magadra ismersz, akkor épp itt az ideje, hogy változtass néhány apróságon az életedben!

Elkezdődik a hétfő, és benned csak az tartja a lelket, hogy hamarosan ismét itt a hétvége. Beköszönt a vasárnap este, te pedig már azon stresszelsz, hogy holnap kezdetét veszi egy újabb munkanap.

Persze a péntek nem véletlenül olyan népszerű, de ha minden vidámságodat és az összes baráti találkozót, programot a hétvégébe sűríted bele, a maradék 5 nap hamar sivárrá változhat – így pedig nem csoda, ha egy idő után teljesen eluralkodik rajtad a rosszkedv.

Ugyanez a helyzet a vakációval is: ahelyett, hogy folyton a nyaralás gondolatával tartod magadban a lelket , nem lenne sokkal jobb egy olyan életet felépíteni magad körül, amitől nem akarsz állandóan elvonulni?

Gondolkodj el egy kicsit, és írd le, mi az a 3 dolog, ami a legfontosabb számodra az életedben. És most írd le, mi az a 3 dolog, amire egyébként fókuszálni szoktál a mindennapjaid során.

Ha a két lista nem igazán fedi egymást, akkor valószínűleg ideje egy kicsit átértékelned a dolgaidat: az igazán boldog élet egyik legnagyobb jellemzője ugyanis az, ha lehetőséged van minél több időt a prioritásaiddal tölteni.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba