Boldogságra születtél! 4 tény, amivel bebizonyítjuk

Berényi Nóri
Írta: ,

Ha azt gondolod, hogy az élet egy szívás és csak azért vagy a világon, hogy szenvedj, akkor nagyon rossz úton jársz. Milliárdnyi életfeladat és cél találkozik a Földön, ezért kár lenne ujjal mutogatni a másikra, hogy egyeseknek milyen könnyű az élet és csak téged ver folyton a sors. Mindenkinek az életében ott van az öröm, a gyász és a fájdalom is. És még, ha nehéz is elhinni, mindenki arra született, hogy megtalálja a saját boldogságát.

Ne másokhoz mérd magad! Kép forrása: behance.net

Amikor folyton csak azt figyeled, hogy a környezetedben ki milyen életet él, ki mennyire boldog, vagy sikeres, addig nem tudsz a saját dolgaidra koncentrálni.

Nem várhatod el, hogy mindenki ott tartson, ahol te, ahogy te sem tarthatsz ott, ahol mások, hiszen pont ott kell tartanod, ahol jelenleg vagy.

Az a dolgod, hogy magadra koncentrálj, a saját életedre és a boldogságodat is ott találd meg.

Ne tekints kifelé, mert ott nem vár rád semmi, maximum vágyakozás, ami meggátolja a boldogságodat.

Ott van a te életedben is! Kép forrása: innashapovalova.com

Most lehet azt gondolod, hogy márpedig a te életedben nincsen boldogság, csak folyamatos szenvedés, pedig ez nem igaz. Viszont, ha így gondolod, akkor valószínű, hogy pont az a feladatod, hogy megtaláld ezt.

Sokan a boldogságot a sikerrel és a pénzzel azonosítják, pedig a legsikeresebb milliárdosok is lehetnek boldogtalanok.

Ugyanakkor a legszegényebbek is élhetnek boldog emberként. A titkuk talán abban rejlik, hogy ők az apróságokban keresik az örömforrást. Például abban, ha van egy szerető családjuk, van fedél a fejük felett és van mit enniük minden nap.

Lehet, hogy szélsőséges példa, de sokan vannak, akik így élnek és mégis azt érzik, hogy mindenük meg van.