A boldogság receptje 10 országból: amik segítenek, hogy te is másképp nézz a világra

Szirák Viki
Írta: ,
A boldogság receptje 10 országból: amik segítenek, hogy te is másképp nézz a világra

Kép forrása: unsplash

A boldogság mindenkinek mást jelent, de ha úgy érzed, ez már egy ideje hiányzik az életedből, lehet, hogy szemléletváltásra van szükséged. Ebben az esetben érdemes megfogadni a különböző népességek tanácsait, hiszen mindenhol egy kicsit másképp vélekednek arról, mi kell ahhoz, hogy igazán boldoggá válhassunk!

Az olaszok azt az elvet vallják, hogy az életet igazán élvezni kell. Ők úgy gondolják, hogy minden pillanatban meg kell találni a szépséget, mert ott van, még ha elsőre nem is olyan feltűnően: amikor sétálni mész, ebédelsz, vagy szimplán kiválasztod, mit viselj aznap...

Utóbbi pedig számukra kifejezetten fontos. Olaszországban úgy vélik, ha valaki ad magára, foglalkozik a külsejével, sokkal boldogabb lesz a saját bőrében, és ez elengedhetetlen a pozitív élethez.

Az írek számára a boldogság abban rejlik, hogy szerintük mindig jó érzés valami nagyobb egységhez tartozni. Szeretnek közösségeket építeni, baráti társaságokat kialakítani, és valaminek a részesévé válni.

Ezért is járnak gyakran együtt szórakozni, focimeccseket nézni, vagy akár csak egy tűz körül üldögélve dalokat énekelni, és mindenkinek azt tanácsolják, hogy cselekedjen így, ha tényleg boldog akar lenni. Ha ugyanis valamihez tartozol, sosem kell egyedül érezned magad!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!