5 betartható újévi fogadalom, ami megváltoztatja az életed

Zabolai Margit
Írta: ,
5 betartható újévi fogadalom, ami megváltoztatja az életed

Újévkor hajlamosak vagyunk óriási fogadalmakat tenni, amikről azt reméljük, hogy azonnal elhozzák majd a változást. Sokszor azonban bölcsebb dolog kis lépésekben haladni. Az alábbi fogadalmakat bárki be tudja tartani, mégis érezhető lesz a hatásuk a mindennapokban!

"Élvezem, amit éppen csinálok."

Napjaink nagy részét a munka, vagy valamilyen más kötelesség tölti ki, emiatt könnyen lehet, hogy egyszer csak azon kapod magad: a napjaid nagy része tényleg azzal telik, hogy gőzerővel próbálsz valamin végre túlesni.

Rengeteget javít a közérzeteden, ha megpróbálod megtalálni a kihívást és az örömet abban, amit éppen csinálsz.

Persze biztosan sokkal kellemesebb feltett lábbal csokit enni, miközben a kedvenc sorozatodat nézed, mint az irodában ülni, de ha most ezt kell csinálnod, akkor ebben kell megtalálnod az örömforrást, máskülönben csak önmagad ellensége leszel.

"Több zöldséget eszem."

Az életmódváltás, azon belül is az étkezési szokások megváltoztatása sok újévi fogadalomban szerepel, de a legtöbben drasztikus újításokat vezetnek be, és néhány nap vagy hét után gyorsan fel is adják a próbálkozást.

Hogy a kudarcot elkerüld, próbálj első lépésben csak kicsit több zöldséget építeni az étrendedbe – mondjuk minden étkezéskor a tányérod harmadán valamilyen zöldség foglalja el a helyet. 

Ez a változtatás nem túl nagy ahhoz, hogy ne lehessen tartani, de elég jelentős, hogy pozitív hatással legyen a közérzetedre, egészségedre

Ha kíváncsi vagy, én hogyan csináltam, a saját tapasztalataimról itt olvashatsz.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!