Bakancslista a nyár utolsó hónapjára

Kató Iringó
Írta: ,

Itt van az augusztus – a legtöbben ilyenkor próbálják bepótolni az összes olyan nyári programot, amire júniusban és júliusban valamiért nem került sor. De ne aggódj, még van időd pár dolgot leszervezni! Ehhez adunk most 24+1 ötletet.

1. Vízpart, vízpart, vízpart. Ha eddig esetleg nem volt lehetőséged fürdeni egy jót, akkor itt az ideje bepótolni. Lehet az óceán, tenger, tópart vagy a közeli strand, a lényeg, hogy felfrissítsen a hűs víz! Ja, és az éjszakai fürdőzés megvolt már?

2. Edd degeszre magad a hamisítatlan, nyári finomságokkal: cseresznye, dinnye, barack, fagyi, főtt kukorica, grill hús, hekk, sült szalonna, lángos, hogy csak egy párat említsünk. Hidd el, ezeket ősszel nagyon fogod hiányolni!

3. Látogass el egy szabadtéri rendezvényre, például koncertre, színházba, kertmoziba vagy a tűzijátékra, hiszen ősztől épp eleget leszel beltéren.

4. Grillparti, piknik a parkban, gyertyafényes vacsora a teraszon, tábortűz – mikor, ha nem most?

5. Készíts egy kifejezetten nyári slágerekből álló lejátszási listát, ami az év többi részében is feldobja majd a kedvedet!

6. Vágass egy új frizurát, újíts be pár vadító színű, nyári göncöt, menj el pedikűröztetni, vagy próbáld ki a henna tetoválást. Nyáron valahogy minden kicsit lazább!

7. Ha van lehetőséged utazni, kirándulni, akkor élvezd ki minden percét, próbálj tényleg kikapcsolódni. Ősztől ugyanis számolhatod a napokat a következő nyárig...

8. Nyár végén készíts egy fotóalbumot vagy egy élménybefőttet, amit bármikor elővehetsz, ha egy kis nosztalgiázáshoz lenne kedved.