Az 5 legjobb bakancslistás dolog – Ezeket te se hagyd ki

Dienes Petra
Írta: ,

Rengeteg dolog van az életünkben, amin nem változtathatunk. Ilyen például a szemünk színe, vagy a családunk. De azon változtathatunk, hogy milyen minőségű életet élünk. Ahogy a mondás is tartja: „nem az számít, hogy mennyi év volt az életedben, hanem mennyi élet volt az éveidben.” Ezért összegyűjtöttünk pár dolgot, amiket idős kora előtt mindenkinek meg kéne tennie legalább egyszer.

Legyél iszonyúan elszánt Kép forrása: tumblr, domisyl

Legyen szó bármiről, csináld igazi szenvedéllyel és soha ne add fel! Állj ki az igazadért és harcolj kitartóan azokért a dolgokért, amiket meg akarsz valósítani.

Mindegy, hogy a rasszizmusnak akarsz végetvetni, meg akarod menteni a delfin populációt vagy létre akarsz hozni egy sikeresen működő vállalkozást – a szenvedély lesz az, ami nélkül nem lehet végigcsinálni, és ami mindig is motiválni fog.

Marie Curie sem úgy kapott két Nobel-díjat, hogy egyszerűen csak szerette a kémiát, hanem arra tette fel az életét és maradandót alkotott.

Ússz meztelenül a világ legszebb tengereiben Kép forrása: weheartit.com

Meztelenül bizonyára már te is fürdőztél este a Balatonban vagy a Dunában. 

Idézd fel, hogy mennyire más és szuper érzés, mint fürdőruhában.

Az, hogy nyílt színen mutatkozol ruha nélkül, eleve ad egy pluszt a dolognak, ha pedig a világ legszebb tengerpartjain veted magad így a hullámok közé, garantáltan maradandó élménnyel gazdagít majd.

Az álomnyaraláson ez kötelező, egy helyes pasival pedig felteheted a habot arra a bizonyos tortára is.