5 tipp, hogy az autód menedékhelyed legyen

Sütő Gyöngyi
Írta: ,

Ha stresszmentesen szeretnél utazni, fontos, hogy az autódat menedékhellyé alakítsd át önmagad számára. Ezt 5-10 perc takarítással és rendrakással, egyszerűen megteheted. Cikkünkhöz Jane Alexander Öt perc az egészségért című könyvének (Magyar Könyvklub, 2001.) egyik fejezetét használtuk.

Ezt hallgasd!
Válassz olyan zenét, amellyel autózás közben megteremted a kellő hangulatot. Ne legyen túl energikus, mert attól felgyorsulsz, és hajlamos leszel a szabályok megszegésére és a kapkodásra, de ne legyen álmosító sem. 
 
Ne használj relaxációs gyakorlatokat a vezetéshez! 
 
A hangoskönyv megfelelő, mert a hallgatásakor nem kalandozik el a figyelmed, így nem révülsz el, és nem esik nehezedre összpontosítani sem a szavakra, sem az úttestre. A CD-ket tartsd összegyűjtve, tetszetős dobozban. 
Védelem
A piros szín és a fényes tárgyak elhárítják a rosszat. Védd magad piros szalaggal, vagy akassz egy kicsi ezüstgömböt a visszapillantó tükörre, amely a feng shui szerint eltéríti a káros energiákat. 
 
Rögzítsd kedvenc spirituális jelképedet a műszerfalon, például egy mandalát, egy képet egy oroszlánról, a Napról, Buddháról, egy istennőről.
 
Tarts az autóban egy spirituális elsősegélydobozt. Lehet benne könyv, illóolajok egy kis kendővel, szeretteid képe, egészséges harapnivaló.