6 általános okosság, amit anyáink rosszul tanítottak nekünk

Pölz Kitti
Írta: ,

Biztos te is emlékszel arra a határozott pillanatra az életedben, amikor rájöttél, hogy a szüleid nem is istenségek, és igazából lehet, hogy csomó mindenben nem volt annyira igazuk, mint azt elsőre gondoltad... Nos, mindannyiunk édesanyja persze csak őrült nagy szeretetből és féltésből látott el minket nagy igazságokkal (ráadásul olyanokkal, amiket ő is a szüleitől tanult meg annak idején) - íme 6 ilyen, ami kedves ugyan, de sajnos tutira nem helyénvaló!

”Ahhoz menj hozzá, aki jobban szeret téged, mint te őt” Kép forrása: unsplash.com

Köszi, anya.

Ha megkérdezném a pasimat, hogy jobban szeret-e engem, mint én őt, nem biztos, hogy egyértelműen igennel felelne, mégis simán lehet, hogy majd hozzámegyek - a szerelmet ugyanis nem így mérik, de azért oké anyu, majd keresek egy olyat!

Lehet, hogy legközelebb, ha találkozom a szüleimmel, megkérdezem majd, ki kit szeret jobban, érdekesen fognak rám nézni, az biztos.

”Egy igazi hölgy sose mutat túl sokat magából” Kép forrása: unsplash.com

Persze ez egy elég kedves tanács egy 14 éves lánynak, aki bugyiméretű miniszoknyában szeretne suliba menni (és az is biztos, hogy nem ér célba), de azért ennyi év elteltével inkább már csak bájos ez az intelem...

Ha túl sokat nem is, azért pont eleget nyugodtan megmutathatsz magadból.

Annyit, amennyit jólesik, hidd el, anyukád is vett már fel szexi blúzokat, legfeljebb nem akkor, amikor suliba vitt téged.