Az álmok üzenete: Vedd komolyan a következő jeleket

Berényi Nóri
Írta: ,

Egy ember életének egyharmad részét alvással tölti. Ez alatt a test pihen, a lélek szabadon szárnyal, a fizikai kötöttségektől megszabadulva gyógyítja az ébrenléti állapotban szerzett sebeit. Mivel az álomban nem létezik tér és idő, bárkivel kapcsolatba léphetsz, élőkkel és holtakkal, emberekkel és angyalokkal, megharcolhatsz az általad teremtett démonokkal és sok esetben megvilágosodhatsz.

Az álom a tudatalattid nyelve, képekben és szimbólumokban beszél hozzád, és remek tanácsokat ad a legkülönfélébb élethelyzetekben.

A lelki krízisek megoldásában nagyon sokat segít az álommunka. Továbbá sokat segítenek az önismeret gazdagításában is. Ha jobban megismered magad, az életedet is jobban tudod majd tervezni. Bizonyított tény, hogy aki többet foglalkozik az álmai üzeneteivel, az sokkal többet megtudhat önmagáról.

Kendőzetlenül tudósítanak a valós helyzetről, szembesítenek azokkal a dolgokkal, érzésekkel, amelyeket napközben esetleg hárítasz, melyekkel nem akarsz szembenézni.

Álomfejtés Kép forrása: facebook.com

Minden kultúrában nagy jelentőséget tulajdonítottak az álmoknak és azok megfejtésének, ami végül számtalan álmoskönyv megírásához vezetett.

Talán veled is előfordult már, hogy annyira valóságosnak éreztél egy álmot, hogy nevettél, vagy akár sírtál közben.

Aztán mikor felkeltél, annyira hatással volt rád, hogy egész nap csak arra tudtál koncentrálni.

Figyelj az álmok részletességére, mert sok esetben abban rejlik a válasz.