Alfa személyiséged van? Figyeld meg a következő a jeleket

Kovács Andrea
Írta: ,
Alfa személyiséged van? Figyeld meg a következő a jeleket

Az alfa hím kifejezést már jól ismerjük, de arról lényegesen kevesebbet hallunk, hogy pontosan milyen is egy alfa személyiség. Ez ugyanis nem kizárólag a férfiakra lehet igaz; rengeteg olyan nő él a világban, akik erősek, ambíciózusok, és ezzel talán kicsit meg is ijesztik a környezetüket. Ha az alábbi jellemzők igazak rád, lehet, hogy neked is ilyen személyiséged van!

A tetteknek hiszel, és nem a szavaknak Kép forrása: junebugweddings.com

Tudod jól, hogy az emberek sajnos nem mindig mondanak igazat, ezért a szavak helyett a cselekedeteiket tartod fontosnak.

Sosem szoktad mások üzeneteit elemezgetni, és rejtett gondolatokat keresni minden mondat mögött, mert számodra ez időpazarlás.

A szemtől szembe történő kommunikációban hiszel, a testbeszédben, és a gesztusokban, amelyek a beszélgetést kísérik.

Ugyanezt adod vissza másoknak is; ha valakivel a Facebookon beszélgetsz, nem próbálsz köntörfalazni. Nem taktikázol azzal, hogy mikor írj vissza a beszélgetőtársadnak, hiszen amint jut rá időd, meg is teszed.

Nem különösebben hat meg, ha egy buliból kimaradsz, vagy nem tudsz minden részletet az ismerőseid privát életéről.

Te már rájöttél arra, hogy sem a pletykálkodásra, sem más emberek drámájára nincs szükséged az életedben, és kizárólag olyan témákat követsz, amik tényleg érdekelnek is.

Ha valami beleesik az érdeklődési körödbe, szinte biztos, hogy elsőként tudod meg a legfrissebb híreket, és az sem kérdéses, hogy minél mélyebben beleveted magad a témába, hogy tájékozott legyél.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)