Ha a következők igazak rád, akkor alfa nő vagy

Szirák Viki
Írta: ,

Rég bebizonyosodott már az, hogy tévhit, miszerint a nők törékenyek, védelemre szorulnak, és a gyengébbik nemet képviselik. Valójában ugyanis mind nagyon erősek, de sokan még így is kiemelkednek közülük ezen a téren. Ők az alfa személyiségek, akik bátrak és szenvedélyesek, ha pedig az alábbi 5 állításban magadra ismersz, te is közéjük tartozol.

Lehetnek szinglik vagy évek óta kapcsolatban élők, az alfa nők általában úgy alakítják az életüket, hogy az élvezhető legyen.

Meglehet, hogy nem érzik magukat mindig 100%-osan komfortosan, de akkor is tesznek azért, hogy az élet ne rohanjon el mellettük unalmasan.

Folyton új programokon törik a fejüket, világot látnak, kimozdulnak otthonról, máskor pedig egész hétvégén a kanapén ülnek; mindegy, mert számukra az a lényeg, hogy ez boldoggá tegye őket.

Az pedig külön ajándék, ha megtalálják a párjukat, akivel ezt megtehetik.

Ha egyelőre nem sikerült, akkor sem búslakodnak, hiszen egyedül is feltalálják magukat.

A kezükbe veszik az irányítást, és ha valamit meg kell tenni, hát nem töltik várakozással az időt.

Ez persze bármiben kimerülhet; akár abban, hogy fizetésemelést kérnek a főnöküktől, ha épp erre van szükségük, vagy szimplán leszólítanak egy idegent a bárban, aki szimpatikus nekik.

Szeretik saját maguk alakítani az életüket, és kevés dolgot utálnak jobban annál, mint amikor félelem miatt elszalasztanak egy vissza nem térő lehetőséget. Hiszik, hogy az élet folyton felkínálja őket, de ezekre le kell csapni!

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!