Agykontroll – Hogyan működik és miben segíthet?

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az agykontroll még manapság is sokakban egy misztikus, megfoghatatlan dologként él, pedig ma már bizonyított, hogy gondolatainkkal hatni tudunk a testünkben zajló folyamatokra. Képzeletünk erejét felhasználva képessé válhatunk az öngyógyításra, sőt, a rossz szokásokat is végleg a hátunk mögött hagyhatjuk. De hogyan is működik ez a különleges technika?

Hogyan működik az agykontroll? Kép forrása: tumblr, photojojo

Tulajdonképpen nagyon hasonlít a hipnózishoz, és ha egyedül csinálod, akkor az agykontroll lényegében önhipnózissá válik.

Amennyiben sikerül elsajátítanod a megfelelő technikát, már nem lesz szükséged segítségre, bárhol és bármikor gyakorolhatod. Az önhipnózis során ellazult állapotba kerülsz, megnyílik a tudatalattid, amire így hatást gyakorolhatsz.

De hogy mi is történik ebben a mély tudatállapotban? Nos, kérdéseket tehetsz fel magadnak, melyekre a válasz valahol mélyen van elrejtve, sőt, befolyásolni is tudod a tudatalattid.

Az agykontroll, mint gyógyító Kép forrása: playbuzz.com

Az öngyógyításban sokan nem hisznek, de rengeteg példa bizonyítja, hogy az agykontroll segítségével elérhető egy olyan tudatállapot, amiben a szervezet képes átvenni a hatalmat a betegségek felett.

Emellett, mivel a legtöbb betegség lelki eredetű, ha sikerül elsajátítanod a gyakorlatot, felszínre hozhatod, megoldhatod ezeket a lelki problémákat – és ezzel a betegségedet is gyógyíthatod!