5 adottság, ami csak az idős lélekre jellemző – Neked megvannak?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 adottság, ami csak az idős lélekre jellemző – Neked megvannak?

Kép forrása: mne_len/Depositphotos

Lehet, hogy időnként te is azt érzed, ez már nem az első életed. Esetleg gyerekkorod óta sokan mondják neked, hogy olyan nagyon tapasztalt és bölcs vagy, hogy meghazudtolod a korodat… Ha hiszel az ezoterikus megközelítésnek, akkor a háttérben az is állhat, hogy ez tényleg nem az első életed sőt, meglehetősen idős a lelked. De vajon milyen képességek utalnak még erre?

1. „Valamiért” különleges vagy

Rendszeresen megkapod az emberektől, hogy mennyire különleges és egyedi vagy, de te sokszor nem is érted, mire gondolnak. Olyanok figyelmét kelted fel, akikkel magadtól szóba sem mernél elegyedni, mégis a végén kiderül, ők hálásak, hogy végre beszélgetni tudnak veled, megismerhetnek közelebbről.

Sokszor érzed mások tekintetét magadon, ami nem csupán a külsődnek szól, hanem a kisugárzásodnak is. Bár utóbbit ugyancsak lehet fejleszteni, olyan szintre nem, ami neked eleve megadatott.

Lehet, hogy senki sem tudja neked megfogalmazni, és te sem érted teljesen, de legbelül tudod, hogy valóban akadnak igazán különleges és egyedi vonásaid, amik óhatatlanul felkeltik mások érdeklődését és kíváncsiságát.

2. Jellemzően elnéző vagy

Sok ember szerint már-már a kihasználással ér fel, amit egyesek veled művelnek, de ez téged nem zavar. Jellemző módon sokat adsz másoknak, úgy általában az emberiségnek, ahol tudsz, megpróbálsz segíteni, de elsősorban magadat fejleszted, amikor csak lehetséges. Vannak, akik szerint nem normális, ha valaki ennyire önzetlen és pozitív, hiszen olyan rideg ez a világ, de te azt gondolod, hogy nem érdemes hordozni a sérelmeket, vagy mások rossz tulajdonságaira alapozni a saját világképünket.

Neked van igazad! Egyáltalán nem könnyű így állni a mindennapok nehézségei elé, kifejezetten csodálatos képesség, hogy te ilyen megbocsátó és elnéző vagy. Ez nem mimózaság, hiszen ha kell, igenis odateszed magadat. Azonban te a pillanat töredéke alatt el tudod dönteni, vitára érdemes-e az illető, és a helyzet – általában nemleges a válasz, és ezért nem is bocsátkozol nézeteltérésekbe.

3. Egyedül sokszor jobban érzed magadat

5 képesség, ami csak az idős lelkekre jellemző - Neked megvannak?Valószínű, hogy nincs túl sok barátod, vagy ha volt is, amikor elkezdtél ebben az életedben is lelkileg fejlődni, eltávolodtál tőlük. Legfeljebb egy-két igaz barátod maradt, esetleg a szerelmed az, aki betölti ezt a szerepet. Lehet, hogy néha emiatt magányosnak érzed magadat, de ez sokkal ritkább. Jóval jellemzőbb, hogy kifejezetten szereted az egyedüllétet, tökéletesen feltalálod magadat a saját kis életedben.

Azt csinálod, amit szeretnél és úgy, ahogy szeretnéd. Ha ezt van kivel megosztanod, akkor jó, de ha nem, akkor is boldog vagy. Ha pedig akarod, úgyis megtalálod a módját, hogy más emberekkel kapcsolódj, függetlenül attól, hogy az illetők barátok, avagy sem.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba