A távolság időnként bizonyítottan jót tesz – De mivel foglald el magad, ha egyedül maradsz otthon?

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Már több felmérés is bebizonyította, hogy tovább maradnak együtt azok a párok, akik nem csak együtt mozdulnak ki, hanem külön-külön is élvezik a társasági életet. Ez – a feltétlen bizalom mellett – azért is előny, mert így mindketten szakíthattok időt kedvenc elfoglaltságaitokra. Na de mihez kezdj magaddal, ha éppen te maradtál otthon?

Jöhetnek a halaszthatatlan teendők

Amennyiben nem töltitek túl gyakran egymástól távol a szabadidőtöket, bizonyára már nálad is halomban sorakoznak a teendők.

Most nem kell sajnálnod az időt sem a függönymosásra, sem a hűtőtakarításra, ezekre a feladatokra egytől egyig sort keríthetsz.

Persze az sem gond, ha éppenséggel semmi kedved dolgozni, takarítani, hanem legszívesebben lazítanál: ha végre tiéd az egész lakás, jöhet a sorozat maraton, a habfürdő zenével és egy pohár borral, vagy a régen félrerakott magazinod lapozgatása a teraszon ücsörögve.

Az a legfontosabb, hogy kiélvezd a külön töltött órákat is, hiszen így nem csupán a barátod jön majd haza feltöltődve, te is kipihenten várhatod.

Készíts edzéstervet és étrendet Kép forrása: stylecraze.com

Amennyiben a halaszthatatlan teendőkön és a pihenésen is túl vagy már, jöhetnek a hasznos és érdekes feladatok.

Amíg a barátod távol van, utánajárhatsz, milyen étrend, életmód, vagy éppen edzésterv illene a mindennapjaidhoz, milyen alapelvekkel tudsz a legkönnyebben azonosulni.

Akár jegyzetet is készíthetsz magadnak, amiben összefoglalod a legfontosabb tudnivalókat, és ami alapján később egyszerűbb lesz a legtökéletesebb irányvonal kiválasztása.

Ha nagyon fellelkesültél, neki is vághatsz az első edzésnek, vagy éppen megrendelheted a webáruházból azokat az alapanyagokat, amik a legújabb diétás receptek kipróbáláshoz szükségesek.