A nehéz utak legtöbbször csodás helyekre vezetnek – értékeld át életed nehézségeit!

Berényi Nóri
Írta: ,

Biztosan te is átélted már a csalódás, kudarc és kétségbeesés érzését, amiből úgy érezted, lehetetlen kijönnöd – aztán az idő múlásával rájöttél, hogy tulajdonképpen sokkal erősebb vagy, mint gondoltad. Próbálj a nehézségekre kihívásként tekinteni, mert ezek tanítanak meg arra, hogy egyre jobb és jobb legyél az életed színpadán!

Amikor úgy érzed, itt a vég… Kép forrása: angelawynnphotography.com

... az igazából csak valaminek a kezdete. Legjobb példa erre, amikor valakit elbocsátanak a munkahelyéről és azt érzi, hogy mindennek vége, emberileg és szakmailag is kudarcot vallott. Ez senkinek nem könnyű élethelyzet. Lehetsz vezető vagy beosztott, mindkét esetben megrázó, ha a főnököd búcsút int neked.

Nehéz abban a bizonyos pillanatban mindent szépnek és jónak látni, tekintve, hogy a számlák ugyanúgy érkeznek hónap végén, de miután letelt a gyászidőszak, állj fel és kezdj el küzdeni a célodért! Ki tudja, lehet, hogy azért kellett ennek megtörténnie, hogy végre azt csináld, amit igazán szeretnél, és mivel magadtól nem mozdultál meg, valahonnan segítséget kaptál ehhez.

Mindenki szerelmes, kivéve persze téged Kép forrása: iso.500px.com

Nem egyszerű, amikor vágysz a szerelemre, egy társra, akivel boldog lehetsz, de valahogy nem érkezik és te csak egyre mélyebbre merülsz az önsajnálatban. Hinned kell abban, hogy neked is tartogat valakit az élet és bizony te sem szabadulhatsz Ámor nyila elől.

Örülj annak, hogy más boldog, mert így legalább a saját szemeddel láthatod, hogy létezik az igaz szerelem. Ez nem egy átok rajtad, egyszerűen csak még dolgod van magaddal a Nagy Ő érkezése előtt.

Te sem szeretnéd, ha a legrosszabb formádban ismerne meg, igaz? Akkor kapd össze magad!