A kimondott szó ereje: ettől lesz sikeres az újéved

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,
A kimondott szó ereje: ettől lesz sikeres az újéved

Kép forrása: favim.com

2018 nem épp úgy sikerült, ahogy te azt elképzelted? Lehet, erről nem csak a külső tényezők tehetnek. Ha te is szeretnéd, egy kis odafigyeléssel egyenesbe hozni az életed, görgess lejjebb és ne habozz sokat, határozd el magad, hogy 2019 olyan legyen amilyennek Te elképzelted!

Önbizalomhiány Kép forrása: lookbook.nu

Nekem ez nem megy.” , „ Én nem vagyok olyan ügyes.” , „Te ezt biztos jobban csinálod, mint én.” Ismerősek ezek a mondatok? Netán valamelyik pont a te szádból hangzott el pár napja? Akkor most jól figyelj! Itt az idő a változtatásra.

Életünket, sorunkat számtalan erő próbálja befolyásolni, de akár hiszed, akár nem te is birtokolsz egy óriási nagy fegyvert. A szavaidat. Bizony talán nem is gondolnád, hogy mennyi minden függ, attól miket mondasz ki, azon az apró résen keresztül, amit úgy hívunk száj. A nyelvünk olyan, mint egy hajó kormánylapátja, bár nagyon kicsi, mégis ő határozza meg hová tart az a bizonyos hajó. Úgyhogy én azt mondom, vedd a kezedbe a kormányt és te irányítsd azt a kicsi csónakot.

Először is magadat fogadd el! Kép forrása: bondandco.co

Aki nem szereti magát, másokat se fog és igen hamar a beszéde is csak a negatívumokról fog szólni.

Ha másként nem, (bármennyire is viccesen hangzik) állj a tükör elé és mondd ki hangosan, hogy szereted azt az embert aki szemben áll veled.

Minden egyes porcikája tetszik Neked és elégedett vagy a külsőddel is. Próbálj meg a pozitív tulajdonságaidra koncentrálni, a negatívokon pedig változtatni. Az már fél siker, ha felismered mi az ami nem jó, hidd el ha tudatosan odafigyelsz egyre kevesebb lesz belőle.

Ne mondd, főleg ne mások előtt, hogy neked mekkora a combod, vagy milyen lapos a feneked. Lehet észre sem veszik, ha nem mondod.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!