8 pozitív dolog az öregedésben

Berényi Nóri
Írta: ,

A húszas éveink közepétől azt vesszük észre, hogy az idő bizony megállíthatatlanul pörög, és amikor meglátjuk az első ráncunkat vagy ősz hajszálunkat, úgy érezzük, innen már csak lefelé vezet az út, ennyi volt az életünk... Pedig igazán csak ekkor kezdődik el!

Bölcsebb leszel Kép forrása: nataliecatalina.com

Nos, igen, ez elkerülhetetlen. Egyszer csak azon kapod magad, hogy egyre több mindenben kezdesz egyetérteni a szüleiddel.

Ez először sokkol, aztán rájössz, hogy valójában nem is annyira rémisztő, sőt nem érted, hogyan tudtál annyi rossz döntést hozni a múltban.

Többé már nem vagy az a naiv kislány, aki voltál, és meglepődve veszed észre, hogy mindenkit csupa bölcs és hasznos tanáccsal tudsz ellátni.

Kifinomultabb lesz a stílusod Kép forrása: dustjacket-attic.com

Ahogy közeledünk a harminchoz, egyre inkább értelmet nyer a „kevesebb néha több” kijelentés. Ez vonatkozhat az öltözködésünkre, a szórakozási szokásainkra, vagy akár magatartásbeli kérdésekre is.

Már nem az a célunk, hogy mindenki számára feltűnőek legyünk, hanem kizárólag azoknak a férfiaknak akarunk tetszeni, akik a mi érdeklődésünket is felkeltették.

Nem kitűnni akarunk, hanem stílusosak lenni.