8 életmód tipp nagyiktól, amit szeretnék hogy tudj - Egy élet tapasztalata áll ezek mögött!

Írta: ,

A következő bölcsességeket talán hajlamos vagy idejétmúltként kezelni. Esetleg éppen a távoli jövőre nézve tartod őket helytállónak, hiszen úgy véled: ilyen zsenge korban még senki és semmi nem kezdheti ki az egészséged. Ha átböngészed a listát, talán változik a véleményed!

Legkésőbb éjfél előtt térj nyugovóra! Kép forrása: unsplash.com

Amennyiben hagyományos munkarendben dolgozol, tehát korai kelés mellett reggel kezdődik a napod, elengedhetetlen számodra, hogy ésszerű lefekvési időpont segítségével megfelelő mennyiségű és minőségű pihenéshez juss. Csak kipihenve leszel képes végigvinni a napi feladataidat, és ez a kulcs a boldog családi élethez is.

Természetesen nem kötelező minden este ragaszkodnod a papírformához, de ha hétből öt napon sikerül betartanod a dolgot, ezerszer energikusabb leszel.

Az oversized darabok reneszánszukat élik, így ezzel a nagyis összeállítással nem nyúlhatsz mellé. Ha nem is szereted a kifejezetten bő pulcsikat, egy testhezálló, ámde hosszabb darabot érdemes a szezon végi leárazásokon még beszerezned.

A felfázás az egyik leggyakoribb női egészségügyi probléma, gyakran pedig súlyos következményei lehetnek. Egy rövid felsőrész, egy vékonyabb nadrág és már utat is engedtél a gyulladásnak, vagy egyenesen a fertőzéseknek.