7 mód, hogy jobban szeresd, ahogyan kinézel

Írta: ,

Természetes, hogy vannak jobb és rosszabb napok, de ha általában nem vagy kibékülve magaddal, illetve a tükörképeddel, az nagyon komoly gondot jelenthet. Tippjeinkkel igyekszünk segíteni, hogy leszámolj az átmeneti rosszkedvvel, de ha a helyzet nem javul, ne félj segítséget kérni!

Ne a külsődre alapozd az önbizalmad!

Persze, amikor éppen jól áll a hajad, kialudtad magad és nem karikás a szemed, jobban érzed magadat, az önbizalmad is magasabb, és ez jól van így. De ne a külsőd legyen az önbizalmad forrása

Lehetsz büszke a szemedre vagy a csípődre, de mégis egészségesebb, ha olyasmire alapozod az önképedet, amit magadnak köszönhetsz, vagy több mindent elárul rólad: hogy milyen iskolát végeztél el, hogy hogy végzed a munkádat, vagy hogy milyen anya vagy, az akkor is büszkeséggel tölthet el, ha elfeküdted a hajadat.
Ne hallgass a médiára!

Ha van rajtad pár plusz kiló, akkor az a baj, ha sovány vagy, akkor az…

A média mindig fest majd valamilyen képet arról, milyennek kellene lenned, és ezt soha nem leszel képes megvalósítani, akárhogy próbálod is.

Szerencsére nem is kell. A tömegek véleményét nem tudod megváltoztatni, de a sajátodat igen, és ez elég ahhoz, hogy jobban érezd magadat.