7 buli szabály, ha introvertált személyiség vagy

Berényi Nóri
Írta: ,

Mindenféle túlzás nélkül állíthatjuk az introvertált személyiségekről, hogy nem a bulizás áll életük középpontjában. Néha jót tesz nekik a társaság, de ezek a típusú emberek, inkább a csendből és a nyugalomból töltekeznek. Ha magadra ismertél, akkor adunk pár tippet, amitől könnyebben fog menni a bulizás.

Készülj rá! Kép forrása: tiphainemarie.com

Tudjuk, hogy introvertáltként nem egyszerű a bulizás, de sokat segíthet az alapozás. Nem, nem az a fajta, amire elsőre gondolsz, hanem egy olyan készülődés az estére, ami téged megnyugtat és kikapcsol.

Ha például szeretsz olvasni, akkor vedd elő a kedvenc könyvedet és csak olvass egész nap. De, ha egy jó film, vagy egy forró fürdő nyújt teljes megnyugvást és feltöltődést, akkor tedd azt.

A lényeg, hogy légy elég kipihent az estéhez.

Találd meg az embereidet! Kép forrása: zsazsabellagio/tumblr.com

Nem mindegy, hogy kikkel indulsz neki az éjszakának, mivel javarészt a társaságon múlik, hogy milyen érzésekkel zárul az este.

Neked, mint introvertált személyiségnek fontos, hogy komfortosan érezd magad egy társaságban, így olyan emberekkel indulj bulizni, akik között jól érzed magad, nem feszengsz és meg tudod mutatni a csodás személyiségedet.

Sokan az introvertált személyiségeket a depresszív hangulattal párosítják, pedig csupán arról van szó, hogy te megválogatod, hogy kiknek mutatod meg igazán önmagad.