6 kérdés, amit tegyél fel magadnak, ha elégedetlen vagy az életeddel

Balatoni Dóra
Írta: ,

Valld be, neked is volt már olyan időszak az életedben, amikor szinte semmivel nem voltál elégedett. Emlékszel még rá, mi segített akkor? Általában a nehéz periódusokból vagy az unalmasnak tűnő évekből egy-egy drasztikus változás jelentheti a kiutat. Nézzük, melyek azok a kérdések, amelyeket érdemes akkor feltenned magadnak, ha elégedetlen vagy az életeddel!

Jót tenne a környezetváltozás? Kép forrása: photogrist.com

A költözés egy igen drasztikus változás, ám amikor úgy érzed, megcsömörlött az életed, lehet, hogy érdemes lenne új lappal kezdened egy teljesen új helyen.

Gondold át, mi az, ami az adott városhoz köt, kit vagy mit kellene otthagynod, megérné-e áldozatot hozni és milyen előnyei lennének a költözésnek.

Ha épp egy fájdalmas szakításon vagy túl vagy épp munkahelyet keresel, lehet, itt az ideje a környezetváltozásnak. Merj lépni, lehet, hogy életed egyik legjobb döntése lesz, ha egy másik várost választasz lakóhelyednek!

Elégedett vagyok a munkámmal? Kép forrása: pexels.com

Sokan elégedetlenek az életükkel és még csak nem is sejtik az okát. Ilyenkor érdemes átgondolni, mi az, ami miatt nem érezzük jól magunkat a bőrünkben.

A változás csak azután történhet, ha megtaláljuk a kiváltó okot. Az egyik ilyen lehet a munkahely.

Ha állandóan túlórázol, ki nem állhatod a főnöködet vagy ellenségesek a kollégáid, akkor ne csodálkozz rajta, ha lassan úgy érzed, mindenből eleged van.

Bár sokan ragaszkodnak a biztoshoz és a jól megszokotthoz, lehetséges, hogy eljött az ideje a váltásnak és egy új munkahelyen sokkal több sikered és boldog pillanatod lesz.