6 hétköznapi dolog, amiről nem is gondolnád, hogy letöri az önbizalmadat

Balatoni Dóra
Írta: ,
6 hétköznapi dolog, amiről nem is gondolnád, hogy letöri az önbizalmadat

Kép forrása: greatist.com

A hétköznapokban gyakran történnek velünk olyan dolgok, amelyek észrevétlenül is elveszik az önbizalmunkat. Mik lehetnek ezek? Most eláruljuk azokat az apróságokat, amikre érdemes odafigyelned nap mint nap!

Ruha, amiben nem érzed jól magadat Kép forrása: feminty.com

Elhívtak egy fontos eseményre és szeretnél jól kinézni? Bármennyire csábító lehet, hogy az ilyen alkalomra egy mélyen dekoltált felsőt és passzos miniszoknyát húzz, ha ritkán jársz ilyen ruhákban, lehet, nem ez a legjobb választás.

Ha egész este feszengsz azért, hogy egy rossz mozdulat miatt esetleg túl sokat mutatsz magadból, akkor azt mások is látni fogják rajtad.

Egy rossz ruhaválasztás az önbizalmadat is elveheti, ne kockáztass, inkább vedd fel a kedvenc ruhádat, amiben jól is érzed magad.

Mások mondják meg, mit csinálj Kép forrása: laurenjdegraaf.tumblr.com

Ha olyan családban nőttél fel, ahol a szülők szabták meg, hogy milyen pályát válassz, akkor lehet, hogy a mai napig kicsi az önbizalmad.

Sajnos, ha az ember úgy érzi, nincs szabad választása és akarata, akkor bizony a magabiztossága is a béka feneke alá kúszik.

Ne hagyd, hogy mások mondják meg, mit egyél, mit vegyél fel vagy éppen mit csinálj. Ha a partnered teszi mindezt, akkor valószínűleg mérgező párkapcsolatban élsz, amelyből talán jobb lenne kilépned.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!